Hatay’da salgın hastalık önleme konusunda görevini sürdüren Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük’te devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını yerinde inceledi.KOCAELİ (İGFA) - Depremin ilk gününden itibaren ekipleri ile birlikte gittiği Hatay’da salgın hastalık önleme konusunda görevini sürdüren Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, ilçeye döndü.

Hatay’daki görevini tamamlayana kadar bölgeye gidip gelmeye devam edecek olan Başkan Sezer, kentsel dönüşüm alanındaki yıkımların büyük oranda tamamlandığını söyledi.

Yıkım çalışmaları hakkında bilgi veren Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “Hatay İli genelindeki salgın hastalık önleme konusundaki koordinasyon görevim ve Defne deprem bölgesinde Gölcük Belediyesi’nin yardım çalışmaları sürüyor. Hatay’daki görevimiz tamamlana kadar Hatay’a gidip gelme devam edeceğim. Gölcük Merkez Kentsel Dönüşüm’de yıkım çalışmaları devam ediyor. Alandaki binaların büyük çoğunluğunun yıkımı tamamlandı” dedi.

MART AYINDA YAPIM İHALESİNE HAZIR HALE GELECEK

Lüks tüketim ekonomik krizde artıyor! Lüks tüketim ekonomik krizde artıyor!

Başkan Sezer, “Kentsel dönüşüm alanı; mart ayında, Emlak Konut GYO A.Ş. iştiraki Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve Ticaret A.Ş. tarafından yapım ihalesine çıkılmasına hazır hale gelecek Allah’ın izniyle. Ayrıca göreve geldiğimizden bugüne kadar; orta hasarlı olup onarım ve güçlendirilmesi yapılmayan ya da metruk haldeki 115 binayı, Denizevler’deki 50 ve eski sanayi alanındaki 10 binayı yıkıp enkazını kaldırdık” diye konuştu.

Kaynak: igf