Epdm ses bariyeri, yüksek yoğunlukta elde edilen, duvar, tavan ve zemin ses izolasyon uygulamalarında diğer malzemelerin yetersiz kaldığı durumlarda beraber uygulandığı ses kesici özellikte bir yalıtım malzemesidir. Ses izolasyonunda ses geçişlerine engel olma konusunda oldukça başarılı ürünlerdir. Süngerlerin arasına lamine edilerek bariyerli model oluşturulmaktadır. Zemin uygulamalarında kullanılan malzemelerin ses izolasyonunda yetersiz kalması durumunda Epdm Ses Bariyeri uygulanmaktadır. Titreşim emici özellikte bir malzemedir. Darbe kaynaklı oluşan yüksek frekanslı seslerin izole işlemini sağlamaktadır. Gelişen teknoloji ile beraber gürültü sorununu azaltmaya yönelik önlemler alınmaktadır. Şehir gürültüsünü engellemenin en güzel yolu EPDM kauçuk ses yalıtım bariyeri kullanmaktır. Konuşma, televizyon veya stereo ses gibi yaygın gürültülerin alanlara girip çıkmasını önlemek için bir ses yalıtımı malzemesi arıyorsanız, ses bariyerleri en popüler giriş seviyesi seçeneklerimizden biridir.

Afet bölgesindeki eğitimin  'Maya'sı oldular Afet bölgesindeki eğitimin 'Maya'sı oldular

Epdm ses bariyeri - 1

Ses bariyerlerimiz, yalnızca sessizleştirilmesi gereken kısa süreli bir gürültü ise veya gerçekten kurulum gerektirmeyen bir çözüm arıyorsanız harika bir seçenektir. Kurşun muadili olarak bilinen Epdm Ses Bariyeri endüstriyel makinelerin ses geçirmez kabinlerinde makinelerin altlarında yoğunlukla kullanımı sağlanmaktadır. Ürün ağır yapıya sahip olması ürünün içerisindeki ham maddelerin çok yoğun bir şekilde sıkıştırılmasından kaynaklanmaktadır ve bu sayede etkili ses emilimi sağlamaktadır. Alev ilerletmez yapısı sayesinde makinelerin bulunduğu alanlarda herhangi bir tehlike oluşturmadan güvenle kullanabilirsiniz. Sinema salonu, ses kayıt stüdyosu, konferans salonu, tiyatro salonu, spor salonu gibi alanlar, seslerin yüksek çıktığı alanlardır. Şehir merkezinde kurulan bu salonlardan yankılanan sesler, çevrede oturanların rahatsız olmasına neden olmaktadır.

Epdm ses bariyeri - 1

Daha önce ses yalıtımı için bu mekanlarda da kurşun bariyer ses yalıtım malzemesi kullanılmaktaydı. Ancak yapılan testlerde, kurşun bariyer, zehirli toksin içerdiği tespit edilmiş ve daha kullanışlı ve aynı performansa sahip olan EPDM ağır ses bariyeri, bu malzemenin yerini almıştır. Sıklıkla inşaatlarda, iş makinelerinin bulunduğu alanlarda tercih edilmesi nedeniyle dekoratif görünüme sahip olmayan ürünlerdir. Bu nedenle evlerde, ofislerde kullanıldığında alçıpan ile veya varyasyon ürünler bariyerli akustik süngerler seçenekleri kullanımı önerilmektedir. Varyasyon olarak kullanımını sağlayacağınız bariyerli akustik süngerler aynı zamanda yankı yalıtımında kullanılan ürünler olması nedeniyle kullanılacak ortamlardaki ses karmaşasının önüne geçmektedir. Birçok kalınlıkta Epdm Ses Bariyeri seçeneği bulunmaktadır. Epdm Kauçuk Ses Bariyeri yoğun ses temposunun kesilmesi istenilen alanlarda süngerler arasına uygulanan ses yalıtım malzemeleridir. Sesin direk kesilmesi isteniyorsa epdm ağır kurşun bariyeri kullanılabilmektedir. Akustik Süngerler ile birlikte uygulanabilen epdm bariyerleri mükemmel akustik performans ve dayanıklılık sağlamaktadır. Ürünleri tercih ederken kullanmanız gereken yoğunluk, kalınlık seçenekleri ile ilgili Turkish Acoustic web sitelerini ziyaret ederek kalınlıklara bağlı olarak ses emilm değerlerini inceleyebilir alanınıza en uygun ürünü kullanabilirsiniz. Turkish Acoustic epdm ses bariyerleri ile birlikte birçok akustik izolasyon materyallerinin üreticisidir. Alanınıza en uygun yankı yalıtımı, ses izolasyonu materyalleri hakkında iletişime geçerek bilgi edinebilirsiniz.