10 ili etkileyen deprem sonrası Bursa'nın Keles ilçesine yerleşen depremzedeler yalnız bırakılmıyor.bursaekspress.com / BURSA (İGFA) - Depremin yaraları devlet millet el ele verilerek yaralar sarılmaya devam ediyor. Deprem sonrası barınacak yeri kalmayan veya evine giremeyen depremzedelerin başka şehirlerde evlerde, otellerde, misafirhaneler ve yurtlarda kalıyor. 

Bakan Tekin'den Erzurum'a ziyaret Bakan Tekin'den Erzurum'a ziyaret

Keles Belediye Başkanı Mehmet Keskin, AK Parti Keles İlçe Başkanı Özcan Yeni, evlere yerleşen depremzedeleri tek tek ziyaret ederken, taleplerini dinleyerek sorunları kısa sürede çözüme kavuşturuyor.

Depremzede vatandaşları yerleştikleri evlerde ziyaret ettiklerini anlatan Başkan Keskin, "Bizim devletimizde, milletimizde büyüktür. Açıkta bırakacağımız tek bir vatandaşımız yoktur. Birlik, beraberlik ve kardeşliğimizle seferberlik içerisinde acıları hep birlikte dindireceğiz, umutları hep birlikte yeşertmeye devam edeceğiz. Allah, bir daha yaşatmasın. İlçe halkımıza ve destek olan tüm vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

AK Parti Keles İlçe Başkanı Özcan Yeni ise, depremin ilk gününden bu yana belediye ve teşkilatla organize olarak çalışmalara başladıklarını söyledi.

Kaynak: igf