'Orman Benim' kampanyası kapsamında Manisa’da çöp toplandı 'Orman Benim' kampanyası kapsamında Manisa’da çöp toplandı

Manisa Malatyalılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Keskin ve yönetimi, Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban’ı makamında ziyaret etti. Başkan Yardımcıları Haydar İzci ve Özge Arslan da ziyarette Başkan Semih Balaban’a eşlik etti.

Yunusemre Başkanı Balaban Malatyalıları Ağırladı (2)

Yeni görevinde Başkan Balaban’a Başarılar dileyen Dernek Başkanı Ali Keskin burada yaptığı konuşmada,

“Kültürüyle, gelenekleriyle örnek bir toplumuz. Bu dayanışmayı sürdürmeye devam edeceğiz. Haydar İzci başkanımızdan bayrağı devraldık. Daha ileriye taşımak için var gücümüzle çalışacağız. Semih Balaban başkanımıza  yönetimine de çok teşekkür ederiz. Yeni görevinde de başarılar diliyoruz” dedi.

Yunusemre Başkanı Balaban Malatyalıları Ağırladı (4)

Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Haydar İzci de derneğin bugünlere gelmesinde emeği olanlara teşekkür ederek her daim beraber olacaklarını ifade etti. 

Yunusemre Başkanı Balaban Malatyalıları Ağırladı (3)

Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti şu sözlerle anlattı:

“Hangi siyasi partiden olursa olsun, kime oy verirse versin tüm Malatyalıların emrindeyiz. Hiçbir hemşehrimizi en küçük bir şekilde ötekileştirmeyeceğiz. Bu belediye hepimiz tarafından ortak akılla yönetilecektir. Belediyemiz hepinizin emrindedir. Her daim yanınızdayız.” şeklinde konuştu.

 Ziyarette Manisa Malatyalılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Keskin ve yönetimi Başkan Balaban’a çiçek ve kayısı hediye etti.  

Kaynak: HABER MERKEZİ