MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay’ın 7 Haziran 2015 Genel Seçimleri çalışması kapsamında yaptığı, “’AKP’nin ‘Onlar Konuşur, AKP Yapar’ diye bir sloganı var. Aslında bu slogan ‘Öcalan İster, AKP Yapar’  şeklinde olmalıydı. Çünkü İmralı Canisi ne istemişse AKP onu yapmıştır” açıklaması yeniden gündem oldu. Akçay, şimdi sahada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için oy istiyor. Manisa, 14 Mayıs 2023 seçimlerinde stratejik oy kullanmaya açık illerden biri. İYİ Parti'ye verilecek her oy, MHP'nin milletvekili çıkarmasını engelliyor. 

7 Haziran 2015 Genel Seçimleri çalışmaları kapsamında MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay’ın açıklamaları yeniden gündem oldu.

“AK PARTİ TÜRK BAYRAĞINI İNDİREN HAİNLERE GÖZ YUMDU” DEMİŞTİ

Yerel basında yer alan haberlere göre MHP’li Akçay, 2015 seçimlerinde yaptığı açıklamada, “AKP okullardan andımızı, cadde ve sokaklardan ‘Ne Mutlu Türküm Diyene’ yazısını kaldırmış, T.C. ibaresini kaldırmaya çalışmıştır. AKP’den yüz bulan hainler Diyarbakır’da kışladan Türk bayraklarını indirmiştir.  Türk Bayraklarını indiren hainler ve bunlara göz yuman AKP’liler bilsinler ki MHP iktidarında bırakın Türk Bayrağını gönderden indirmeyi, Türk Bayrağı Kandil’de dalgalanacaktır. AKP’nin her tarafa astığı, televizyonlarda gösterilen 'Onlar konuşur, AKP yapar'  diye bir sloganı var. AKP bu sloganı yanlış yazmış. Bu slogan 'PKK konuşur,  AKP yapar'  veya 'Öcalan konuşur, AKP yapar' olmalıydı. Yoksa bu slogandaki 'onlar' kelimesindeki kasıt 'PKK, Öcalan, Kandil veya HDP' midir? Çünkü AKP bu bölücülerin her dediğini yapmaktadır” ifadelerini kullanmıştı.

2015'TE BAŞKA 2023'TE BAMBAŞKA: ŞİMDİ ERDOĞAN İÇİN OY İSTİYOR

MHP'li Akçay, 2015 yılında "Öcalan'ın istediğini yapıyor, bölücülerin dediğini yapıyor" dediği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için 2023 seçimlerinde oy istiyor. 

İYİ PARTİ'YE VERİLEN HER OY MHP'Lİ AKÇAY'IN MİLLETVEKİLİ OLMASINI ENGELLEYECEK

Balaban TOKİ mağdurlarıyla bir araya geldi Balaban TOKİ mağdurlarıyla bir araya geldi

Manisa, 14 Mayıs 2023 seçimlerinde stratejik oy kullanmaya açık illerden biri. İYİ Parti'ye verilecek her oy, MHP'nin milletvekili çıkarmasını engelliyor. İYİ Parti'ye atılan oylar, MHP'li Akçay'ın milletvekili seçilmesine engel olacak.