Ferdi Zeyrek ödüllü bürokratı transfer etti Ferdi Zeyrek ödüllü bürokratı transfer etti

 Özdağ, açıklamasında Manisa’yı bir avuç siyaset cambazının eline bırakmayacaklarını ifade ederek, Cengiz Ergün’ün kenti eş, dost, ahbap, çavuş mantığıyla kendi aralarında pay ettiklerini iddia etti. Özdağ,  Cengiz Ergün’e, “Manisa yerine kendisi ve ailesi için çalışan, kendisine ayrıcalıklı imar planı hazırlatıp servetine servet katan bir belediye olmayı nasıl başardığınızı merak ediyoruz” dedi.  

Gelecek Partisi Saadet Partisi Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Selçuk Özdağ, Manisa’da 45 büyük proje ile 2045 vizyonu tanıtım programında projelerini tanıttı. Şehzadeler ilçesinde Alyans Düğün Salonu’nda düzenlenen proje tanıtımına, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Saadet Partisi Genel Başkanvekili Dr. Sabri Tekir, Gelecek Partisi Manisa İl Başkanı Yaşar Artar, Saadet Partisi Manisa İl Başkanı Abdullah Yılmaz, belediye başkan adayları, partililer ve çok sayıda davetli katıldı. 

MANİSA DEĞİŞİM İSTİYOR
Manisa’da değişim zamanının geldiğini vurgulayan Özdağ, “Eş, dost, ahbap, çavuş mantığıyla kendi aralarında pay eden bir zihniyet var.  Manisa’yı kendi aralarında pay etmiş durumdalar. Manisalı sessiz ve derinden kararlı bir şekilde mevcut yönetimden elini çekmiştir.  Değişimin adresi olarak bu şehre karşılıksız ama gönül vererek hizmet eden ve kendi içinden çıkmış bendenizi bağrına basmıştır” dedi. 

Özdağ, Cengiz Ergün’ün 15 yıldır belediye başkanı olduğu halde toplum tarafından tepki aldığını söyledi.

“MANİSA’YI RANTA ÇANAK TUTAN TEK ADAMLARDAN TEMİZLEYECEĞİZ”
Manisa’da temizlik yapacaklarını ifade eden Özdağ, “Manisa’yı bir avuç siyaset cambazına ve rantçılara terketmeyeceğiz. Bu şehir herkesin olacak. Toplumun tüm kesimleriyle  Manisa’yı ranta çanak tutan tek adamlardan temizleyeceğiz. Büyükşehir olduktan sonra bu şehirde ne yapıldı.  Özellikle son 15 yıldır bu şehri yönettiğini söyleyenler kendine mi çalıştı yoksa kentine mi? Şehri kendilerinin rant arenasına çevirenlerin vadettiği yüzlerce proje 15 yıldır neden yapılmadı? Manisa’da imar planlarını 15 yıldır neden tamamlamadıklarını Manisa halkı adına soruyoruz. Şimdi niçin yangından mal kaçırma telaşına düştüğünüzü bilmek istiyoruz” şeklinde konuştu.
“NASIL HAZMETTİĞİNİZİ MERAK EDİYORUZ“
Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e seslenen Özdağ, “Şehzadeler ile Yunusemre ilçelerimizde yakınlarınıza ve kendinize özel imar planı hazırlamayı  bu şehrin belediye başkanı  olarak nasıl hazmettiğinizi merak ediyoruz. Manisa yerine kendisi ve ailesi için çalışan kendisine ayrıcalıklı imar planı hazırlatıp servetine servet katan bir belediye olmayı nasıl başardığınızı merak ediyoruz” ifadelerine yer verdi.  

Selçuk Özdağ’ın açıklamalarına ilişkin Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’den nasıl bir yanıt geleceği merak konusu oldu.

Editör: Deniz Alkım Kaynar