Büyüleyici sünnet organizasyonu isteyen aileler için, birbirinden güzel hazırlıklarla, fark yaratan sonuçlar veriyoruz. Özenle hazırlanan teknede düğün organizasyonu sayesinde, unutulmaz çekimlere ev sahipliği yapabilirsiniz. Fotoğraflar, videolar ve özel ambiyansla beraber ev sahibi aileleri memnun ediyoruz.

Teknede Düğün Nasıl Olur?

Yeni organizasyon gelişmeleri ile beraber, tekne düğünleri farklı konseptlerle olabilmektedir. Sünnet düğünü veya diğer teknede düğün çeşitleri kapsamında deniz üzerindeki tekneleri kiralayabilirsiniz. Hareket halinde ve kısmen sabit tekneler, düğüne özel hazırlanmakta ve ortaya güzel sonuçlar çıkmaktadır.

Tekne Düğünleri İçin En Uygun Dönem Hangisi?

Bir tekne kiralamak ve organizasyon yapmak istediğinizde açık hava koşulları devreye girmektedir. Tekne üzeri kapalı da olsa, düğünde esintiler rahatsız edici olabilmektedir. Düşük sıcaklıklar, organizasyon ortamı için negatif etki yapabilmektedir. Dolayısıyla bahar yaz mevsim aralığı düğünler için ideal zamanlardır.

Tekne Düğünü Ekstra Hizmetler Nelerdir?

Ekstra hizmetleri tanımlamak için sabit hizmetleri bilmek gerekmektedir. Tekne düğünü için taleplerinize göre sabit hizmet ve ekstra hizmetleri öğrenebilirsiniz. Genellikle kiralama bedeli haricinde birçok hizmet ekstraya girmektedir.

Teknede Düğün Fiyatları

Yeni sezonda, 2024 yaz aylarına yaklaşırken, düğünü teknede yapmak istiyorsanız belirli bir bütçe ayarlamanız gerekmektedir. Sünnet özel teknede düğün fiyatlarında, organizasyon hizmet bedelleri bütün olarak değişmektedir. Kiralama, tekne büyükse günlük olarak artabilmektedir. Küçük tekneleri de iç özelliklerine göre daha fazla kira ile tutabilirsiniz.

Sünnet Düğünü Organizasyonu Nedir?

Çocuğunuz sünnet olacaksa, doğru bir organizasyona ihtiyacınız olmaktadır. Düğünde neler olması gerektiğini düşünmemek için sünnet organizasyonu firmamıza başvurarak yükü atabilirsiniz Üzerinizde gerilim olmadan, her şeyi başkasının düşündüğü bir düğün sayesinde tüm süreçten keyif alabilirsiniz.

Sünnet Organizasyonu Nasıl Yapılır?

Öncelikle anlaşma kapsamı belirlendiği için, talep eden taraf ve organizasyon firmamız sözleşme imzalamaktadır. Sözleşmede her türlü sünnet organizasyonu detayı yer almakta, sorumluluklar ve fiyatlar konusu netleşmektedir. Bu sözleşmenin olması, düğünde olan bitenlerle alakalı bir güvence gibi düşünülmektedir.

Sünnet Düğünü Organizasyonunda Neler Yapılır?

Teknede sünnet yapılacağında, dekorasyon, yemekler, sandalye temini konuları hazırlanmaktadır. Misafirler gelene kadar sünnet organizasyonu için hazırlıklar biter ve düğün boyunca kontrolümüz sümektedir. Çekimler yapılır, gösteriler, müzikler devam eder ve en son uğurlama sağlanır.

Bursa Osmangazi'de 19 Mayıs coşkusu Haluk Levent konseri Bursa Osmangazi'de 19 Mayıs coşkusu Haluk Levent konseri

Tekne Kiralarken Nelere Dikkat Edilmeli?

Tekneyi düğüne özel kiralamadan önce tam olarak ne beklediğiniz konusunu netleştirmelisiniz. Geniş görünümlü tekne kiralama yapacaksanız çok kişili bir organizasyon için bu büyüklüğü seçebilirsiniz. Organizasyon bilgilendirmesi esnasında tekne metre kare özelliği ve alabileceği kişi sayısı detayı aktarılmaktadır. Kiralama haricindeki talepleri ve ek durumları da mutlaka ele almak gerekmektedir.

Tekne Kiralama Avantajları Nelerdir?

Tekne kiralarken şeffaf bir hizmet aldığınız anda, keyifli etkinliklere ev sahipliği yapmış olursunuz. Manzaranın güzelliği tekne kiralama etkinliğine katılan herkes için keyif vermektedir. Gece veya gündüz fark etmeksizin, karaya göre daha havalı bir etkinlik yapabilirsiniz. Deniz etkinlikleri zemin ve mekan farkları nedeniyle önemli artılar sağlamaktadır.

Tekne Kiralama Fiyatları Dışında Ekstra Maliyet Çıkar mı?

Organizasyona başlamadan önce paket fiyatları ve pakete ek maliyetler hakkında bilgi almanız önerilmektedir. Sünnete tekne kiralama ile devam ederken, programlanan durumlar haricinde bir sonuç ortaya çıkmamaktadır. Fakat ek maliyetleri baştan görüştüğümüz için ekibimize güvenebilirsiniz.

Tekne kiralarken bütçenizin zorlanacağını düşünüyorsanız paylaşımlı bir kiralama organize edebilirsiniz. Sünnet düğünü çok kapsamlı olacaksa, ev sahipleri paket hizmetler konusunda paylaşımlı şekilde tekne kiralama yapabilmektedir. Ekstra gösteri ekibi istiyorsanız, yemeklerde servise katkı sağlayan ekip gelecekse bu konuda detayları görüşebilirsiniz.  Organizasyonu herkes açısından ideal şekilde tamamlamak adına, hassas davranıyoruz.

Editör: Deniz Güner