Belediyeden Büyük Destek
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı koordinasyonunda, soğuk kış günlerinde ihtiyaç sahiplerine destek olmaya devam ediyor. 5 bin çuvaldan fazla odun, Bayındırlık Mahallesi de dahil olmak üzere birçok mahalledeki ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtılıyor. Bayındırlık Mahallesi Muhtarı Bedirhan Çiçek, Şubat ayının oldukça soğuk geçtiğine dikkat çekerek, “Ekonomik zorluklar yaşayan vatandaşlarımız odun ve kömür almakta güçlük çekiyor. Büyükşehir Belediyemiz, zamanında ve yerinde yaptığı bu yardımla önemli bir hizmet sunuyor. Bayındırlık Mahallesi adına Başkan Ferdi Zeyrek’e teşekkür ediyorum” dedi.
“Dayanışmayı Büyütüyoruz, Aile Ekonomisine Katkı Sağlıyoruz”
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, sosyal belediyecilik anlayışıyla kış aylarında da ihtiyaç sahiplerinin yanında olduklarını belirtti. Başkan Zeyrek, “Ekonomik krizin derinleştiği bu dönemde, düşen hava sıcaklıklarıyla birlikte dar gelirli vatandaşlarımızı unutmuyoruz. Yakacak yardımlarımızla, ısınma giderlerini hafifletmeye çalışıyoruz. 5 bin çuvaldan fazla odunu ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. Dayanışmayı büyütüyor ve aile ekonomilerine katkı sağlıyoruz. Manisa'da hiçbir vatandaşımızın soğukta mağdur olmasını istemiyoruz” diye konuştu.
Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin bu destekleri, ekonomik zorluklar çeken vatandaşlar için büyük bir önem taşıyor ve yerel dayanışmanın güçlenmesine katkı sağlıyor.