Bursa'da Yıldırım Belediyesi, kültür ve sanat etkinlikleri çerçevesinde 4-7 yaş grubundaki çocuklara yönelik ‘Masal Saati’ etkinliği düzenliyor.BURSA (İGFA) - Mimar Sinan Çocuk Kütüphanesi’nde gerçekleştirilen programlarda Çocuk Kitabı Yazarı Feyza Kartopu, her hafta farklı eser ve konularla çocukların hayal gücünü geliştiriyor.

‘Masal Saati’nde bu hafta Ramazan temasıyla önce ‘Çıtır Çıtır Bir Bayram Macerası Kitabı’ anlatıldı. Sonrasında çocuklarla Ramazan kandili yapıldı.

3 seans gerçekleştirilen etkinliğe toplam 50 çocuk katıldı. Program sonunda çocuklara Ramazan süslemeleri hediye edildi.

Berat Kandili zikirleri 2026: Berat Kandili’nde çekilecek tesbih ve zikirler
Berat Kandili zikirleri 2026: Berat Kandili’nde çekilecek tesbih ve zikirler
İçeriği Görüntüle

4 aydır pazar günleri gerçekleştirilen etkinliklere Yıldırımlıların yoğun ilgi gösterdiğini ifade eden Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, çocuklarının geleceğini destekleyen ebeveynlere teşekkür etti.

Kaynak: İGF Haber Ajansı