Vatan savunması devam ederken Mustafa Kemal Atatürk ve devlet adamları neden futbol maçı izliyordu. Arka planda neler oluyordu?

dgfköhkjlşi

Mustafa Kemal Paşa’nın Fenerbahçe Kulübü’nü ziyaretiyle ateşlenen, yorgun ve yoksul bir halkın spor müsabakaları ile zafere olan inancını gözler önüne seren ve Cumhuriyet tarihinin en büyük spor başarılarından biri olarak kabul edilen General Harington Kupası’nı eşsiz bir hikaye örgüsü ile beyazperdeye taşıyacak olan Zaferin Rengi isimli sinema filminin ilk tanıtımı yayına girdi.

Kızı için lunapark kurdurdu Kızı için lunapark kurdurdu

yıloıuşıo

Yönetmenliğini Abdullah Oğuz’un yaptığı filmde başrollerini Kubilay Aka Gülper Özdemir, Nejat İşler, Timuçin Esen, Yiğit Özşener, Gonca Vuslateri ve Birce Akalay paylaşıyor.

rdutyolı

Yiğit Özşener’in özel Atatürk makyajı

Sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biride Mustafa Kemal Atatürk rolü ile gündeme gelen oyuncu Yiğit Özşener’in makyajı oldu.

Atatürk makyajı İranlı özel efekt makyaj tasarımcısı Babak Eskandari tarafından 6 haftada tamamlandı ve uygulanması 5 saat sürdü.

'Zaferin Rengi' filminde Mustafa Kemal Atatürk karakterini canlandıran oyuncu Yiğit Özşener'in makyajı 6 haftada tamamlandı ve uygulanması 5 saat sürdü.

hı0puoı

Film, 1918-1923 yılları arasında yaşanan milli mücadeleyi ve İstanbul'daki destek yapılanmasını anlatıyor. Film, 16 Şubat'ta vizyona girecek.

ghnjmj

Kaynak: HABER MERKEZİ