Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, hayırlı olsun ziyaretleri kapsamında CHP Yunusemre ilçe örgütünü kabul etti. CHP Yunusemre İlçe Başkanı Mehmet Arslan öncülüğünde gelen İlçe Başkanlığı, Kadın ve Gençlik Kollarından oluşan Yunusemre örgütü, Başkan Zeyrek’e hayırlı olsun dileklerini iletti, çalışmalarında başarılar diledi.

Yunusemre Ilçe Örgütünden Başkan Zeyrek’e Hayırlı Olsun Ziyareti (1)

“Hedef 2028”

Başkan Zeyrek, ziyaretteki konuşmasında kalabalık gelen ilçe örgütüne yönelik olarak birlik ve beraberliğin hep bu şekilde devam etmesi dileklerinde bulunurken, “İnşallah 5 yıl çok güzel geçecek. Partimiz iktidar olmaya namzet. Bunun için daha çok çalışacağız. Bu çalışma da yetmeyebilir. Hedef 2028. Artık zafer sarhoşluğu değil, 2028 için çalışmalarımızın birinci ayındayız. Önümüzdeki süreç daha zorlu geçecek. Bunun bilincinde olacağız, adil, eşit olacağız, eşitlik ilkesini her yerde göstereceğiz. Şeffaf olacağız, ulaşılabilir olacağız. Bize oy atanlar ‘iyi ki size oy atmışım’, oy atmayanlar ise ‘keşke biz de atsaydık’ diyecek. Bunu dedirttiğimiz sürece biz iktidar olmak yolunda emin adımlarla yürüyeceğiz. Burada herkese çok görev düşüyor. Biz sadece karar vericiyiz. Sizler ne kadar güçlü olursanız, ne kadar çok çalışırsanız, ne kadar çok birliğimizi gösterirsek biz o kadar başarılı olacağız. Bununla ilgili bu bilinçte olduğunuzu biliyorum. Biz de Büyükşehir Belediyesi’nin tüm gücünü yetkisini, bu konuda kullanacağız. Gençlerimize sahip çıkacağız. Oluşturacağımız kadın kooperatifleri ile ev hanımlarımıza yönelik birçok projemiz ve çalışmamız olacak. Bunları da sizlerle birlikte yapacağız. Bu birlikteliğimizi 2028’de inşallah taçlandırmak zorundayız. Öyle bir zorunluluğumuz var” dedi.

Selendi Atık Su Arıtma Tesisinin faaliyete alındı Selendi Atık Su Arıtma Tesisinin faaliyete alındı

Yunusemre Ilçe Örgütünden Başkan Zeyrek’e Hayırlı Olsun Ziyareti (2)

Başkan Zeyrek’e 3 fidan armağan edildi

CHP Yunusemre İlçe Başkanı Mehmet Arslan, hayırlı olsun dileklerini ve çalışmalarında başarılar dileklerini ilettiği ziyarette Başkan Zeyrek’e TEMA’ya adına bağışlanmış 3 fidanın belgesini takdim etti. Mehmet Aslan, “Başkanım biz de seçim sürecinde olduğu gibi her zaman yanınızdayız. Hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz ve çalışmalarınızda, ileriye yönelik yapacağınız projelerinizde başarılar diliyoruz” dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ