İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü tarafından yürütülen ve Ahi Enstitüsü tarafından verilen ödül, tanıtım ve aktiviteler alanında Gören’e takdim edildi. Türkiye genelinde beş farklı kategoride 13 kişinin ödül aldığı törende, Başkan Gören’e ödülünü Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve eski Kültür ve Turizm Bakanı Yalçın Topçu verdi.

Kadın Lokantacı (5)

Başdanışman Topçu, aynı zamanda Başkan Pınar Gören’e, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başharflerini taşıyan özel bir hediyeyi de takdim ederek, ödül törenini taçlandırdı.

Kadın Lokantacı (3)

Ödül töreninde konuşan Başkan Gören, duygularını şu sözlerle dile getirdi:

“Esnafımız ve sektörümüzü en üst makamda böylesi güzel ödüllere ulaştırmak gurur ve onur verici. Üyelerim ve esnafım adına başarılı, azimli çalışmalarıma devam edeceğim. Bu ödülü, Türkiye’deki tek kadın lokantacılar oda başkanı olarak sektörümüze ışık tutan, emek veren tüm kadın esnaflarıma armağan ediyorum.”

Kadın Lokantacı (1)

Manisa BBSK, Melis Demir’i Kadrosuna Kattı Manisa BBSK, Melis Demir’i Kadrosuna Kattı

Başkan Pınar Gören’in aldığı bu ödül, hem Akhisar esnaf camiası hem de Türkiye genelinde kadın girişimciler için ilham kaynağı olmayı sürdürüyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ