Türkiye’de Demokratik Yerel Yönetişimin Geliştirilmesi İçin Sivil Katılımın Güçlendirilmesi Projesi (Sivil Katılım Projesi) tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda proje süreçleri ve faaliyetleri ile alakalı bilgilendirmeler yapıldı.MANİSA (İGFA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin de paydaşı olduğu Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP), İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü (STİGM) ve Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) tarafından düzenlenen Türkiye’de Demokratik Yerel Yönetişimin Geliştirilmesi İçin Sivil Katılımın Güçlendirilmesi Projesi tanıtım toplantısı Manisa Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu’nda gerçekleştirildi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ergün Aksoy, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Fırat Özcan, Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Yılmaz Usta, Şube Müdürleri ile Kent Konseyi, Manisa TSO, Zafer Kalkınma Ajansı Manisa Yatırım Destek Ofisi ve Celal Bayar Üniversitesi temsilcilerinin katıldığı toplantıda Manisa Büyükşehir Belediyesi ve diğer paydaşlar bir araya geldi.

UNDP, STİGM ve TBB temsilcilerinin katılımıyla proje tanıtımının yapıldığı toplantıda proje süreçleri ve faaliyetleri ile alakalı bilgilendirmeler yapıldı.

Akçakoca'da uçurtma şenliği   Akçakoca'da uçurtma şenliği  

Proje ile ilgili katılımcıların sorularının da cevaplandırıldığı toplantıda, proje paydaşlarının beklentileri değerlendirildi.

Kaynak: igf