Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, Üçpınar ve Yağcılar Mahallesi’nde teşekkür ziyaretlerinde bulundu. Vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Balaban, hiç bir zaman halktan kopuk bir başkan olmayacağını vurguladı.

Semih Balaban, Üçpınar Ve Yağcılar Mahalle Sakinleriyle Buluştu (1)

Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, teşekkür ve bayram ziyaretleri gerçekleştirdi. Seçim döneminde verdiği söz üzerine ziyaretlerine Üçpınar Mahallesi’nden başlayan Balaban’a Üçpınar Beldesi’nin son belediye başkanı Yasin Halat ve mahalle muhtarı Levent Ay eşlik etti. Balaban’ın bir sonraki durağı ise Yağcılar Mahallesi oldu. Burada da Mahalle Muhtarı Cevat Türkyılmaz ile birlikte vatandaşlarla buluşan Balaban hem teşekkür etti hem de bayram tebriğinde bulundu.

Semih Balaban, Üçpınar Ve Yağcılar Mahalle Sakinleriyle Buluştu (7)

Balaban ziyaretle ilgili mahalle sakinlerine şu ifadeleri kullandı:

Şehzadeler Sodam’dan kursiyerlere eğitim teşvikleri Şehzadeler Sodam’dan kursiyerlere eğitim teşvikleri

 “Biz bu dönemde belediyeyi halkımızla birlikte yöneteceğiz. İlk iş olarak mahalle ve köy meclislerimizi kurarak sorunları birinci ağızdan çözüme kavuşturacağız. Halkımızdan kopuk, koruma ordularıyla gezen bir belediye başkanı olmayacağım. Muhtarları emrine girmeye zorlayan değil, muhtarların emrinde olan bir belediye başkanı olacağım. Yunusemre’de sorunları Yunusemreliler’le birlikte çözeceğiz. Bu ilk ziyaretimizi teşekkür ve bayramlaşma anlamında gerçekleştirdik. Bundan sonra da halkımızla hep bir arada olacağız. Seçimden seçime sahaya çıkan bir belediye başkanı olmayacağım.”

Semih Balaban, Üçpınar Ve Yağcılar Mahalle Sakinleriyle Buluştu (3)Semih Balaban, Üçpınar Ve Yağcılar Mahalle Sakinleriyle Buluştu (2) 

Kaynak: HABER MERKEZİ