Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, doğup büyüdüğü topraklarda son yolculuğuna uğurlanırken, annesi bu kez kızını toprağa verirken gözyaşı döktü. Mazbata töreninde kızının başarısıyla dimdik duran anne, cenazede ayakta durmakta zorlandı.

Gülşah Durbay'a annesinden acı veda: İki fotoğrafta iki farklı gözyaşı

Cumhuriyet’in sunduğu imkanlarla bir köyden çıkıp belediye başkanlığına uzanan Durbay’ın hikâyesi, annesinin gözyaşlarında iki farklı duygu olarak yankılandı: Mazbatayı alış anındaki büyük gurur ve tabutunun başında yaşadığı tarifsiz hüzün. Manisa’nın hafızasında yer eden bu iki kare, bir annenin evladıyla yaşadığı en büyük mutlulukla en büyük acının yan yana durabileceğini bir kez daha gösterdi.

Başkan Kayserili: “Gülşah Başkan hepimizin gönlünde ayrı bir yer edindi”
Başkan Kayserili: “Gülşah Başkan hepimizin gönlünde ayrı bir yer edindi”
İçeriği Görüntüle

Gülşah Durbay'a annesinden acı veda: İki fotoğrafta iki farklı gözyaşı

Gülşah Durbay, ardında yalnızca siyasi bir başarı değil, bir annenin yüreğine kazınan unutulmaz bir evlat hatırası bıraktı.

Kaynak: HABER MERKEZİ