23 Nisan’da başlayıp 28 Nisan’da Sultan Camii’de mesir saçımı ile son bulacak 484. Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali’nin ilk saçım provası Atatürk Kent Parkta yapıldı.

Dünya genelinde yaşanan pandemiden etkilenen Manisa Mesir Festivali’ne 3 yıl ara verilirken ardından yaşanan Asrın Felaketi olarak adlandırılan 6 Şubat depreminden dolayı da ertelenmişti. 4 yıllık aranın ardından 484. Kutlayacağımız mesir festivali 23-28 Nisan tarihleri arasında konserler ve çeşitli etkinliklerle kutlanacak.

Özgür Özel Mesir Macunu Saçacak

Mesir’i CHP Genel başkanı Özgür Özel saçacak

484. Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali’nde mesir saçımını Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel başkanı Özgür Özel yapacak. AK Parti Grup başkan vekili Bahadır Yenişehirlioğlu’nun Merkez Efendi olma hayali bir başka seçime kaldı.

Özgür Özel Mesir Macunu Saçacak (2)

Hayaller başka bahara

31 Mart Yerel Seçimler öncesinde Merkez Efendi olarak mesir saçımı gerçekleştireceğini dile getiren AK Parti Grup Başkan Vekili Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu’nun son güne kadar Mesir Kutlama Komisyonundan Merkez Efendi olma yönünde bir isteği olup olmayacağı merek ediliyor. Yenişehirlioğlu’nun bu isteğinin gerçekleşemeyecek olması da dikkatleri üzerine çekti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve 14 ilçe Belediyesinin Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafından kazanılmış olmasın ardından 28 Nisan gerçekleşecek Sultan Camiisi kubbelerinde mesir saçımını CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in yapacak olması Yenişehirlioğlu’nun hayallerinin tamamen suya düşmesine neden olacağı konuşuluyor.

Son Dakika! Mayıs ayı kira artış oranı belli oldu Son Dakika! Mayıs ayı kira artış oranı belli oldu

Kaynak: manisameydangazetesi.com.tr