AK Parti MKYK Üyesi Murat Baybatur, Şehzadeler ilçesinde bir dizi temaslarda bulundu.Şehzadeler Belediyesi'nin devam eden projelerini incelemeyen Baybatur daha sonra beraberindeki Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ve AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Mehmet Emin Çipiloğlu ile birlikte,  Kocatepe Mahallesi'nde mahalle başkanları, sandık başkanları ve mahalle muhtarları ile biraraya gelerek,  istişarelerde bulundu. İlk olarak  mahalle başkanları, sandık başkanları ile bir araya gelinirken programın açılış konuşmasını yapan AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Mehmet Emin Çipiloğlu şöyle konuştu; " Milletvekilimiz ve Belediye Başkanımız ile birlikte Şehzadeler ilçemizde program yapıyoruz. Öncelikle siz teşkilat üyelerimizle bir araya gelerek,  istişarelerde bulunmak istedik. Hepinize geldiğiniz için teşekkür ederim"

Yerli ve Milli Parti'den Mardin'de 'Milli Marş' kararına tepki! Yerli ve Milli Parti'den Mardin'de 'Milli Marş' kararına tepki!

Bölgenin Şehzadeler için son derece önemli bir bölge olduğunu ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ise şunları söyledi; "Tarihi Ulu Cami restore edildi ve ibadete açıldı. Manisa'nın fethinin sembolü olan Fetih Mescidi'nin restorasyonu yapılıyor. Ulu Cami'nin etrafında 50 dönümlük bir alanda Büyükşehir Belediyesi ve Çevre Şehircilik Bakanlığı'nın projesi ile Millet Bahçesi yapılacak. İhalesi yapıldı. Bizim 8 yıldan beri ciddi emek harcadığımız 5 mahalleyi kapsayan 365 dönümlük alandaki kentsel dönüşüm projemizin ilk etabının ihalesi 13 Ekim'de yapılacak. Bu etap içerisinde 605 konut ve 54 dükkan inşa edilecek. Akabinde de diğer etapların uzlaşı görüşmeleri başlayacak.  Bu süreçler tamamlandığında bu bölge Manisa'nın en güzel ve en değerli bölgesi olacak. Bu çalışmalar ve hizmetlerdeki katkıları için Milletvekilimiz Murat Baybatur'a çok teşekkür ediyorum. Kentsel dönüşüm projemiz bu aşamaya geldi gelmesine ama yüzlerce kez onun için Ankara'ya İstanbul'a gidip geldik.  Görüşmelerimiz sırasında Milletvekillerimizin çok büyük katkıları oldu."

Mahalle başkanları ve sandık başkanlarına hitap eden AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur ise Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'e bölgeye yaptığı hizmetler nedeniyle teşekkür ederek şöyle konuştu; " Benim çocukluğum da buralarda geçti. Buraları biz kendi evimiz gibi biliyoruz. Her zaman seçimlerde bize desteğini esirgememiştir. Hatta her seçim öncesi son mitingimizi de burada yaparak final yaparız. Bölgenin dokusunu çok iyi bildiğimiz için Sayın Bakanımız Murat Kurum buraya geldiğinde bölgenin sıkıntılarını anlatarak gündeme getirdik.  Kentsel dönüşüm projemizde 1 etabın ihalesi inşallah 13 Ekim'de yapılacak.  Devletin girdiği yerde inşallah aksilik, sıkıntı olmaz.  Proje hayata geçtiğinde burası Manisa'nın en güzel yeri olacak. Korona sebebiyle yasakların olduğu dönemlerde çok fazla dışarı çıkamadığımız için bir araya gelemedik. İnşallah korona nedeniyle çektiğimiz tüm sıkıntılar da sona erdi. Paramız bol, sıkıntılı dönemi atlattık. Son olarak asgari ücrete , emekli vatandaşlarımıza yaptığımız iyileştirmelerle  vatandaşlarımızı enflasyona karşı ezdirmedik.  Yılbaşında da asgari ücret için yeni görüşmeler başlayacak.  Biz güçlenip şaha kalktıkça tabi birileri de bizi al aşağı etmek istiyor. İnşallah onları bir kez daha sandıkta hayal kırıklığına uğratacağız. Seçimlere henüz çok var. İstiyoruz ki teşkilatlarımızla, hemşehrilerimizle bir araya gelelim onların da fikrilerini alalım. İlçelerimizi, mahallerimizi geziyoruz. Cumhurbaşkanımız yorulmaksızın çalışıyor bizler de onun gibi yorulmadan çalışacağız. "

Sanık başkanları ve mahalle başkanları ile istişarede bulunan AK Parti heyeti,  daha sonra mahalle halkı ve esnafları ile mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Editör: Vehbi Gönül