Muğla'da Marmaris Kaymakamı Ertuğ Şevket Aksoy, son yüzyılın felaketi kabul edilen Kahramanmaraş depremleri sonrası ilçeye gelen engelli depremzedelerle bir araya gelerek sorunlarını dinledi. Kaymakam Aksoy, devlet olarak çözüm için her zaman hazır olduklarını söyledi.Ajans CANKA / MUĞLA (İGFA) - Merkezi Marmaris'ta bulunan Engelli ve Aileleri Birliği Derneği (ENABİRDER) ofisinde engelli depremzedelerle buluşan Kaymakam Ertuğ Şevket Aksoy, deprem mağduru vatandaşların tüm ihtiyaçları için devlet olarak hazır olduklarını söyledi.

Sultan Abdülhamid Han: Türkiye'nin Cumhur İttifakı vizyonuna ihtiyacı var Sultan Abdülhamid Han: Türkiye'nin Cumhur İttifakı vizyonuna ihtiyacı var

Marmaris Cumhuriyet Başsavcısı Turgay Karabulut, İlçe Emniyet Müdürü Oktay Kapsız ve İlçe Jandarma Komutanı Murat Çam’ın da hazır bulunduğu ziyarette Kaymakam Aksoy, depremzedeleri Marmaris’te misafir etmekten mutlu olduklarını belirterek, "Keşke misafirlik böyle olmasaydı, sizleri tatilde ağırlayabilseydik. Ancak yine de sizleri burada ağırlamaktan mutluyuz. Yaralarımızı güç bir şekilde sarmak için karşılıklı anlayış ve elbirliği içerisinde çalışacağız. Yaşadığımız şokun biran önce atlatmamızı ve normal yaşama dönmeye çalışmalıyız. Bizler bütün Marmaris olarak elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışıyoruz. Bu vesile ile ben hepinize tekrardan çok geçmiş olsun diyorum" diye konuştu.

Kaymakam Aksoy’a destekleri için teşekkür eden ENABİRDER Genel Başkanı Tulgay Hasar da, engelli vatandaşlarımızın her zaman yanında olacaklarını belirterek, gerek engelli birey, gerekse engelli ailerine yönelik yapılan çalışmalarda misafirlerin mağduriyetlerini giderilmesi noktasında tüm kurum ve kuruluşlarla uyum içerisinde çalıştıklarını kaydetti. Başkan Hasar, dernek olarak, misafirlerim en iyi şekilde ağırlamak için çalışmaları sürdüreceklerini söyledi.

https://youtu.be/bg3gVFFtIlY

Kaynak: igf