Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Şehzadeler ilçesinde tarihi çarşıda esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Esnaf ve vatandaşlarla selamlaşan, Başkan Ergün’ü Şehzadeler sevgiyle karşıladı.MANİSA (İGFA) - Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Cuma namazını Şehzadeler ilçesi Çeşnigir Camii’nde kıldı.

Cuma namazının ardından tarihi çarşıda esnaf ve vatandaşı ziyaret eden Başkan Ergün’e, MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Ergün Aksoy ve Metin Memiş, Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, Daire Başkanları, SPİLAŞ Genel Müdürü Engin Anlı, MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner, MHP Yunusemre İlçe Başkanı Cemal Kutlar, MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten, Manisa Gazeteciler Cemiyeti Onursal Başkanı Ertuğrul Aytaç, Belediye Meclis Üyeleri, Partililer ve Mahalle Muhtarları eşlik etti.

Kutu’ kimsesiz çocuklar için açıldı Kutu’ kimsesiz çocuklar için açıldı

Tarihi çarşıda esnaf ve vatandaşla sohbet eden Başkan Ergün, Şehzadeler’de ilgiyle karşılandı. Çarşı ziyaretinde çocukları da unutmayan Başkan Ergün, kırtasiye seti ve top hediyeleriyle onları sevindirdi.

Kaynak: igf