İzmir Karabağlar'da Köy Enstitüleri buluşması İzmir Karabağlar'da Köy Enstitüleri buluşması

MASKİ Genel Müdürlüğü’nün ‘154 Mahalle Projesi’ kapsamında Gölmarmara ilçesine bağlı Ozanca Mahallesi’nde yürütmüş olduğu 92 bin metrekarelik kilit parke taş döşeme işi tamamlandı.MANİSA (İGFA) - Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, ‘154 Mahalle Projesi’ kapsamında il genelinde altyapı ve üstyapı yatırımlarına son sürat devam ederken, Gölmarmara ilçesine bağlı Ozanca Mahallesinde tamamlanan altyapı yatırımının ardından başlatılan üstyapı yatırımı tamamlandı.

Mahallede ilk olarak 11 kilometrelik içme suyu, 16 kilometrelik de kanalizasyon hattı döşeme çalışmaları tamamlandı. Altyapı çalışmaları kapsamında atıksu terfi merkezi imalatı da yapılarak Ozanca’nın evsel nitelikli atıksularının Gölmarmara Merkez Atıksu Arıtma Tesisine ulaştırılması sağlandı ve böylece Ozanca Mahallesinde daha sağlıklı bir çevre inşa edildi. Altyapı çalışmalarının ardından başlanan 92 bin metrekarelik üstyapı işi de tamamlandı.

Çalışmalardan duyduğu memnuniyeti ifade eden Mahalle Muhtarı Gürsel Tan, 2 bin nüfuslu bir mahalle olduklarını belirterek, "Manisa Büyükşehir olmadan önce burada su ve altyapı gibi sıkıntılar çekiyorduk. Artık 7/24 suyumuz akıyor. Hizmetlerde son aşamaya geldik, bitti. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengin Ergün, MASKİ Genel Müdürümüz Burak Aslay ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz" dedi.

Kaynak: igf