31 Mart Mahalli seçimlerinde Köprübaşı Belediye Başkanı olan CHP’li Fatih Taşlı Manisa Meydan Gazetesine özel açıklamalarda bulunurken “Koltuğa oturur oturmaz borçla karşılaştık” ifadelerini kullandı.

Manisa’da en farklı sonucu aldı

31 Mart’ta gerçekleşen Mahalli seçimlerde en fazla oy oranı alan CHP’li Fatih Taşlı Yüzde 60.77 oranında oy alırken en yakın rakibi Regaip Topuz Yüzde 35.42’de kalırken Manisa’da en fazla yüzdelik oranında seçim kazanan aday oldu.

Belediye Borç batağında

Belediye Başkanı olur olmaz gelir ve giderleri hesaplayan CHP’li Fatih Taşlı

“2 milyon 100 bin lira geliri olan belediyemizin 50 milyon liraya yakın borcu bulunmakta ve her ay 1 milyon 800 bin lira personel gideri bulunmakta. Adeta bir enkaz devrealdık” dedi.

Bankamatikçilerle yolumuzu ayıracağız.

Yapılan incelemelerde bankamatik memuru olduğunu ifade eden Taşlı

“ Çalışan personelleri de inceledik kimisi 6 aydır işe gelmiyor fakat her ay maaşını alıyor bunu kabul etmemiz mümkün değil bu tip arkadaşları araştırmaya devam ediyoruz ve bu kişilerle en kısa zamanda yolumuzu ayıracağız Köprübaşı’nın hakettiği parayı kimseye peşkeş çektirmeyeceğiz” dedi

Çocuklarda ortodonti tedavisi Çocuklarda ortodonti tedavisi

2019 Seçimlerinde 8 oyla kaybetmişti

2019 Mahalli seçimlerinde 8 oy ile AK Partili Regaip Topuz’a seçimi kaybeden Fatih Taşlı 5 yıl sonra büyük farkla Köprübaşı Belediye Başkanlık koltuğuna oturdu.

Babası da Belediye Başkanıydı

CHP’li Köprübaşı Belediye Başkanı Fatih Taşlı’nın babası Halil Taşlı da  3 dönem Köprübaşı’nda Belediye Başkanlığı yapmıştı

Kaynak: manisameydangazetesi.com.tr