Tofaş - Lenovo Tenerıfe BCL Çeyrek Final 2. maçı bı̇letlerı̇ satışta Tofaş - Lenovo Tenerıfe BCL Çeyrek Final 2. maçı bı̇letlerı̇ satışta

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Manisa Futbol Kulübü, Şilili deneyimli hücum oyuncusu Junior Fernandes ile sezon sonuna kadar anlaşma sağladı. İmza törenine Manisa FK Başkan Vekili Engin Anlı katıldı. İmza töreninde konuşan yeni transfer Fernandes, “Manisa Futbol Kulübü’nde olduğum için çok heyecanlıyım. Daha önce Süper Lig’de çok güzel sezonlar yaşadım. Türkiye’deki hikayeme Manisa Futbol Kulübü’nün başarısı için devam edeceğim. Hedefimiz Süper Lig olacak ve en kısa sürede takımıma katkı sağlayarak bu hedefe ulaşmak istiyorum” ifadelerini kullandı.

Engin Anlı: “Fernandes tecrübesiyle bize güç katacak”
Junior Fernandes’in tecrübesiyle takıma katkı sağlayacağını belirten Başkan Vekili Engin Anlı, “Ara transfer döneminin ilk imzasını Junior Fernandes ile atıyoruz. Daha önce Süper Lig’de forma giymiş, Türkiye’yi, Türk futbolunu iyi bilen bir isim. Tecrübesiyle takımımıza önemli bir güç katacağına inanıyoruz. Fernandes transferinin kulübümüze ve Manisa’mıza hayırlı olmasını diliyorum. Öte yandan transfer çalışmalarımız da devam ediyor. Bu süreçte takımımıza en üst düzeyde katkı sağlayacak isimleri aramıza katmak istiyoruz” diye konuştu.

Junior Fernandes kimdir?
Manisa FK’nın yeni transferi Junior Fernandes, 10 Nisan 1988 yılında Şili’de dünyaya geldi. Futbola ülkesinde başlayan 34 yaşındaki oyuncu, 2012-2013 sezonunda Bayern Leverkusen’e transfer oldu. Dinamo Zagreb’de de forma giyen Fernandes, Türkiye’de 4 sezon Alanyaspor, 1 sezon da Medipol Başakşehir forması giydi. Deneyimli oyuncu Dinamo Zagreb ile 4 Hırvatistan şampiyonluğu ve 2 Hırvatistan Kupası kazandı. 20 kez Şili Milli Takımı forması giyen Fernandes kariyerinde 16 Şampiyonlar Ligi ön eleme, 12 Şampiyonlar Ligi ve 15 UEFA Avrupa Ligi maçına çıktı.