İYİ Parti Manisa Milletvekili adayı Hasan Eryılmaz, 14 Mayıs seçimlerinin tarihi bir önem taşıdığını belirterek, AK Parti iktidarının verdiği sözleri tutmamasını eleştirdi. 

MASKİ Genel Müdürlüğünden açıklama MASKİ Genel Müdürlüğünden açıklama

“SEÇMENE YOKSULLUKLA MÜCADELE VAAD ETTİLER, HERKESİ YOKSULLAŞTIRDILAR”

İYİ Partili Eryılmaz, “Cumhurbaşkanı 14 Mayıs seçimlerine kısa bir süre kala AK Parti’nin yeni seçim beyannamesini açıkladı ve yine yerine getirilmeyecek sözler listesine yenilerini ekledi. AK Parti, her seçim öncesi kendi seçmenine yönelik sözler veriyor ama o sözlerin hiçbirini yerine getirmiyor. AK Parti seçmenine yoksullukla mücadele vaad eden bu hükümet, Türkiye’yi büyük bir yoksullar merkezi yaptı. Cumhurbaşkanı, AK Parti seçmenine seslenerek, ‘bizi destekleyin, enflasyonu tek haneye indirelim’ dedi, gerçek enflasyon yüzde 180’leri geçti. Cumhurbaşkanı yine kendi seçmenine dönüp, ‘çocuğunuz işsiz kalmayacak’ dedi, üniversite mezunu gençler bile işsiz. ‘TOGG herkesin erişebileceği bir ücrette olacak’ dediler, aracın başlangıç fiyatı 950 bin TL. AK Parti yine ‘mültecileri evlerine göndereceğiz’ diyerek rahatsız seçmenine göz kırptı ama o da tutmadı, milyonlarca kaçak mülteci ülkemizde cirit atıyor” dedi. 

“BOŞ HAYALLERLE DEĞİL, GERÇEKLERLE İKTİDARA GELİYORUZ”

İYİ Parti Manisa Milletvekili adayı Hasan Eryılmaz son olarak şu ifadeleri kullandı, “AK Parti iktidarı artık tükendi. İktidar çevresinde toplanan liyakatsiz kişiler, kendilerini zengin etmek dışında halkın yararına hiçbir şey yapmadı. AK Parti ne kendi seçmenine, ne de kendisine muhalif seçmene verdiği sözleri tutabiliyor. Büyük bir savrulma var. 14 Mayıs’ta halk sandık başında, verdiği hiçbir sözü tutmayan iktidara hayatının tokadını atacak. Liyakatli kadrolar iş başına gelecek ve Türkiye yeniden huzurlu, güvenli, zengin bir ülke olacak”