Manisa’da partiler milletvekili aday tanıtımlarını sürdürüyor.İlk aday tanıtımını İYİ Parti Manisa Milletvekili adaylarını tanıtımın ardından Türkiye’de MHP’nin tek Büyükşehir Belediye Başkanlığı bulunan Manisa’da parti 10 kişilik milletvekili aday tanıtımı Yunusemre Millet Çarşısında yaptı.

Ahmet ÜNSAL/Manisa


   MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner,Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün,MHP Grup Başkan vekili Erkan Akçay ve 2. Sıra adayı Ali Uçak’ın korumasından sonra partililer iftar yemeği kuyruğuna girmek için salonu terk etti. 8 Milletvekili adayı salonun boşalmasıyla birlikte şok yaşadı. Kadınlı erkekli milletvekilleri karşılarından duran boş sandalyeleri konuşmak zorunda kaldılar.
    İYİ Partideki milletvekilliği görevinden istifa ederek Ak Parti saflarına katılan Manisa Milletvekili Tamer Akkal, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik,MHP li ilçe belediye başkanlarının yanı sıra partililer aday tanıtım törenine katıldı.
    Manisa’da 1’nci sıradan aday olarak gösterilen MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, açıklamasında 6’lı masaya yüklendi. Akçay, “Karşımızda CHP’nin öncülük ettiği bir zillet ittifakı var. bunlar 6’lı mı 7’li mi kendi içlerinde kavga ede dursunlar, kaçlı ittifak oldukları bile belli değil. Fakat belli olan ve görünen bir gerçek var o da şu asıl ittifak CHP ile HDP arasındadır. PKK-FETÖ arasındadır. Diğerleri figürandır. Bugün itibariyle bu gerçekler ortaya çıkmıştır. Bunlar bu ittifak görüntüsü altında doğrudan veya dolaylı bir takım pazarlıklarla PKK’yı, FETÖ’yü iktidara taşımak istiyorlar. Asıl milletimiz, ülkemizi, kaos, kargaşa ve iktidarsızlığa sürüklemek isteyenlere asla fırsat vermeyecektir. CHP’nin öncülük ettiği bu ittifak, kirli ve sinsi bir ittifaktır. İyi Parti ile HDP arasındaki ilişkiler CHP üzerinden yürütülmektedir. Kirli emeller ve kirli pazarlıklar içerisindeler. Ne diyor bunlardan birisi, ‘İHA’lara, SİHA’lara dokunacağız’ diyor. İHA’lara, SİHA’lara dokunan elleri kırarız. Bilge liderimiz Devlet Bahçeli ile Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde güçlü Türkiye diyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan aday belli, karar net diyoruz. En az 2,5 yıldır söylüyoruz. Adamlar adaylarını belirleyemediler, az daha birbirlerini vurup kan gövdeyi götürüyordu. 14 Mayıs’ta büyük bir zafere imza atıp, burada Cumhur İttifakı’nın mensupları ile birlikte hem cumhurbaşkanının seçimini hem de Cumhur ittifakı’nın zaferini kutlayacağız” diye konuştu.

ADAYLARA İFTAR ŞOKU BOŞ SALONA KONUŞTULAR
   
MHP Manisa’da sırasıyla, Erkan Akçay, Ali Uçak, Şehnaz Güvendik Arık, Mustafa Ünveren, Güngör Dinçer, Seval Başkesen, Hüseyin Şahin Erturan, Nadi Sarı, Deniz Sevim, Öztürk Demir yer aldı.
   Milletvekili adayları liste başı olan Grup Başkan vekili Erkan Akçay ve ikinci sıra adaylı Ali Uçak’ın konuşmasının ardından aday tanıtımın yapıldığı salonda sürpriz şekilde çözülmeler başladı.8 milletvekili kendilerine gelen konuşma sırasını sabırsızlık beklerken salonun boşalmasıyla birlikte şok yaşadı.
   Milletvekili adayları çaresiz bir şekilde kürsüye gelerek bol koltuklara niçin milletvekili adayı olduklarını anlattı…

Manisa Mesir Festivali'nin marşı bestelendi Manisa Mesir Festivali'nin marşı bestelendi