İYİ Parti Manisa İl Başkan adayı Özkan Özmet yapmış olduğu yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

Değerli iyi parti dava arkadaşlarım kongre sürecine günler kalan neden Ali Zafer İksir başkanla birlikte hareket ettiğini sizlerle paylaşmak istedim.
Ben Özkan Özmet iyi partiyi Manisa'da kuran kişilerdenim, kuruluş  surecinde ve sonrasında bugüne kadar partinden hiç uzaklaşmadım, tüm imkanlarımla partime destek verdim. Ben de yapılacak 3. Olağan kongrede il başkan adayı olduğumu,  Akhisar ilçe kongresinde dile getirdim.  O gün için benimle birlikte 4 aday olmuştuk , ben adaylıktan zafer iksir başkanım için çekilme kararı aldım ve zafer iksir başkanımla birlikte ilçe ziyaretleri yaptık. Neden Ali Zafer İksir diye soracak olursanız, partimiz önümüzdeki günlerde cumhurbaşkanlığı , milletvekili ve de belediye başkanlığı seçimlerine girecek. Bu seçimlerde, eğitimi ,mesleği , çevresi hemde kişiliği ile partimizi en iyi şekilde Ali   Zafer İksir başkanım temsil edeceğini düşünerek onun adına çekildim. Tüm gücüm ve ekibim ile başkanının yanındayım, önce Ali Zafer İksir başkanımın il başkanı, sonrada genel başkanımız başbakan yapmak için var gücümle çalışacağım. İyi ve güzel günlere az kaldı.

Özalper, tüm Manisalıları sandığa çağırdı Özalper, tüm Manisalıları sandığa çağırdı

İlçe Başkanları da Ali Zafer İksir'e desteklerini açıklamıştı.

Seçime günler kala İYİ Parti İlçe Başkanları da Ali Zafer İksir'e desteğini açıkladı. Delegelerin büyük çoğunluğunu elinde bulunduran Yunusemre,Şehzadeler,Akhisar ve Salihli ilçe teşkilatları delegelerle yapılan toplantıların ardından Ali Zafer İksir'e oy vereceklerini açıkladılar.

Editör: Vehbi Gönül