Ahmet Çelik yazılı olarak yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

Manisa’da Bağlarda Mildiyö Hastalığı Manisa’da Bağlarda Mildiyö Hastalığı

Kıymetli Manisal’ılar, İyi Parti Sevdalıları ve Değerli Basın Mensupları

İlçe kongremizde yaptığımız konuşmamızda büyük hayaller gönül birliği kurmuş, inanmış ve adanmış insanların kader birliğiyle gerçeğe dönüşür demiştik ve Mustafa Kemal Atatürk'ün emaneti, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'in bizleri ortak ettiği bağımsız, egemen, şerefli ve itibarlı Türkiye hayali İYİ' lerin yerelden genele verecekleri mücadeleyle çok yakında hayalden gerçeğe dönüşecektir diye de devam etmiştik.  Hafta sonu gerçekleşecek İyi Parti İl Başkanlığı seçiminde Genel Seçim ve Yerel Seçimlerde Manisa’mızda İyi Partimizi 1. Parti yapacak olan il başkanını ve yönetiminin seçimini yapacağız. Hepsi birbirinden değerli, partimiz kurulduğundan beri emek veren 4 tane il başkan adayımız var. 
Şehzadeler ilçe başkanlığı olarak bugüne kadar yapmış oldukları kıymet verdiğimiz il başkan adaylarımıza yapmış oldukları hizmet için hepsine ayrı ayrı teşekkür ederiz. İlçe yönetimimiz, divanımız ile birlikte 76 tane il delegemiz, 15 tane il yönetiminde bulunan delegemiz ile beraber toplam 91 delegemiz ile il başkanlığı seçiminde söz sahibi bir ilçeyiz. Ancak yönetim kurulumuzda olan il delegelerimizle ve yönetim kurulundaki delegelerimiz ve açık oylama ile yaptığımız istişareler sonucu aldığımız ortak karar gereği bu işi hakkıyla yapacağına inandığımız Avukat Ali Zafer İKSİR’i destekleme kararı aldık ve arkasındayız. Tabiki parti içi demokrasi gereği Şehzadeler ilçemizin il delegeleri kendi desteklediği il başkan adayına oy verme özgürlüğüne sahiptir.Kimsenin iradesine ipotek koymaya hakkımız yok.
Yapılacak il kongremizde kim kazanırsa kazansın partimiz ve Manisa’mız kazanacaktır. İl kongremizde yarışacak bütün adaylara başarılar dileriz.

Editör: Vehbi Gönül