İYİ Parti'de bir istifa daha! Şahin de CHP Adayı Balaban'ı destekleyecek İYİ Parti'de bir istifa daha! Şahin de CHP Adayı Balaban'ı destekleyecek

Salihli ve  Alaşehir ilçelerinde ziyaretlerde bulunan Ayrancı İplikçi güler yüzü ve dinamikliği ile vatandaşların sevgisini kazanıyor. 
15 Mayıs’ta yeni bir Türkiye’ye uyanacaklarını söyleyen Ayrancı İplikçi,vatandaşların değişim için gün saydığını vurguladı.
SALİHLİ VE ALAŞEHİR ’DE ESNAF VE ODA ZİYARETLERİ YAPILDI
Salihli İlçe Başkanı Ulvi Murat Tunca ve kalabalık bir heyetle Salihli’de ziyaretlerde bulunan Filiz Tuğçe Ayrancı İplikçi Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği, Atatürkçü düşünce derneği ve Eczacılar odası ziyaretlerinde bulundu. Oda ziyaretlerinin ardından Sevgi Yolu,Kuru Dere ve İstasyon caddelerinde esnaf ziyaretlerinde bulunana Ayrancı İplikçi daha sonra Alaşehir ilçesine geçerek orada da esnafla bir araya geldi. Yaptığı esnaf ziyaretlerinde konuşan Ayrancı İplikçi esnafın sorunlarını çok iyi bildiklerini ve projeleri ile bu sorunları çözebilecek bir parti olduklarını vurguladı.
“ESNAFIMIZI TEKRAR AYAĞA KALDIRACAĞIZ”
Esnafın sorunlarını bildiklerini ve bu sorunları çözebilecek tek parti olduklarını söyleyen Ayrancı İplikçi “Esnafımız girdi maliyeleri, elektrik faturaları ve yüksek kiralar altında eziliyor. Özellikle sattığı malı yerine koymakta zorlanan esnafımız, bazı günleri siftah yapmadan geçiriyor. Girdiğimiz çoğu dükkanda elektrik maliyetlerinden şikayet eden esnafımız iş olmadığı sürece ışıkları açmadıklarını, gıda sektöründe olan esnaflarımız da dolaplarının fişini çektiğini söylüyor. İYİ Parti iktidarında öncelikle girdi maliyetlerini düşürüp esnafımıza rahat bir nefes aldırarak, tekrar ayağa kaldıracağız. Daha sonra Esnaf bakanlığı ile esnafımızın direkt olarak sorunlarının çözümünü sağlayacağız. Bizler İYİ Parti olarak Ekonominin bel kemiği olan esnafımızın sorunlarını çok iyi biliyoruz, 14 Mayıs’tan sonra liyakatlı kadrolarımızla bu sorunları biz çözeceğiz.” Dedi.