14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerine kısa bir süre kala İYİ Parti Manisa Milletvekili adayı Hasan Eryılmaz’dan seçmene çağrı geldi.

İYİ Partili Eryılmaz, Cumhuriyetin ikinci yüzyılında makul siyaset için “Bir oy Kemal’e, bir oy Meral’e” sloganını kullandı.

“TÜRKİYE MAKUL SİYASETİ ÖZLEDİ”

İYİ Parti Manisa Milletvekili adayı Hasan Eryılmaz, “AK Parti iktidarının son 20 yıldır Türkiye’ye yaşattığı kutuplaştırıcı siyaset vatandaşlarımızı çok yordu. Milletimiz artık birbirine bağıran değil birbirini dinleyen, kutuplaştıran değil birleştiren bir siyaseti, makul siyaseti görmek istiyor. Millet ittifakının adayı sayın Kemal Kılıçdaroğlu Cumhuriyetin ikinci yüzyılında seçmene birleştirici bir Cumhurbaşkanı olacağının sözünü veriyor. Genel Başkanımız sayın Meral Akşener de her zaman makul siyaset anlayışını benimsediğini vurguluyor. Türkiye makul siyaseti özledi”

“AYRIŞTIRAN DEĞİL BİRLEŞTİREN BİR YÖNETİM”

Yapay zeka ile 500 yıl önceki Manisa Yapay zeka ile 500 yıl önceki Manisa

İYİ Parti Manisa Milletvekili adayı Hasan Eryılmaz son olarak şu ifadeleri kullandı, “Türkiye, tarihinin en kritik seçimine gidiyor. Biz vatandaşlarımıza kavga değil barış, fakirlik değil bereket, adam kayırmacılık değil liyakat vaadediyoruz. 14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na, milletvekilliği seçimlerinde ise İYİ Parti’ye destek istiyorum. Bir oy Kemal’e, bir oy Meral’e”