Geçtiğimiz günlerde bir boşanma davasına konu olan ve öz bakımını gerektiği gibi yapmayan erkeğin, eşine beş yüz bin lira tazminat ödemesine karar verilen duruşma hakkında ilginç yorumlar yapan Erkekleri koruma derneği başkanı Bahri İnceler bu da söylenmez ki dedirtti.

hrh

Sosyal medya üzerinden görüntülü olarak yaptığı açıklamada 500.000 bin kazanma fırsatı başlığı ile açıklama yapan İnceler,

“500 bin TL kazanmak ister misiniz? Bir hanımefendi, eşini dişlerini fırçalamadığı için mahkemeye veriyor ve 500 bin TL kazanıyor. Evindeki temizlikçiyi şahit gösteriyor. Bu adam pis diye. O zaman biz de ne yapıyoruz arkadaşlar. Hemen eşiniz başım ağrıyor dediği zaman şahidimiz de hazır hemen bir eskorda gidiyoruz. Nasıl olsa size şahitte var. 500 bin TL’yi kırışırsınız “şeklinde yorum yaptı.

Sosyal medya kullanıcılarının bu açıklamaya istinaden yapacağı yorumlar ise merak konusu oldu.

'Alacağım' şarkısı izlenme sayısı 1 milyonu aştı 'Alacağım' şarkısı izlenme sayısı 1 milyonu aştı

Bahri İnceler kimdir?

Yazılım mühendisi Bahri İnceler, Avustralya'da 12 yıl evli kaldığı 1 çocuğunun annesi Yasemin Y. ile 3 yıl önce Bursa Aile Mahkemesi'nde anlaşmalı boşandı. Mahkeme, Avustralya'da aylık geliri 6 bin dolar olan Bahri İnceler'in, 1500 dolar yoksulluk, 1500 dolar da iştirak olmak üzere toplam 3 bin dolar nafaka ödemesine karar verdi. 

Bahri İnceler, eski eşi çocuğuyla Türkiye'ye döndükten 1 yıl sonra işlerinin bozulması nedeniyle Ankara'ya yerleşti. Bahri İnceler, işlerinin bozulması ve geçen sürede dolar kurunun yüzde 50 oranında artması nedeniyle nafakayı ödeyemez duruma geldiğini belirterek, aile mahkemesine başvurdu. 

İnceler, yoksulluk nafakasının kaldırılmasını, bu mümkün değilse 1000 TL'ye düşürülmesini, iştirak nafakasının da 5 bin TL olarak belirlenmesini talep etti. Nafakayı ödeyemediği için 1 yıldır 9 yaşındaki oğlunu da göremediğini söyleyen Bahri İnceler, ‘Erkekleri Koruma Derneği’ kurdu.

Kaynak: HABER MERKEZİ