25 Ocak 2024 Aslan burcunda gerçekleşen yılın ilk Dolunayı önemli astrolojik olayları beraberinde getiriyor. 20 Ocak'ta Plüton'un Kova burcuna girişinin ardından yeni bir çağ açan 2024 yılının ilk Dolunayı, 25 Ocak Perşembe günü saat 18.54'te Aslan burcunda gerçekleşti.

Ünlü Astrologlar Aslan dolunayını başlangıç ve bitişlerin keskin olacağı ve net kararların alındığı bir dönem olarak vurguluyorlar. İçsel muhasebelerin yapılacağını belirten astrologlar, bu dönemde kendini sorgulayan herkesin net kararlar alacağını iddia ettiler.

awegethjtuk

Ünlü Astrolog Aygül Aydın’ın kendi yazısı üzerinden yaptığı yorumda dolunayın burçlara etkisini şöyle anlattı.

"Zorlu bir çalışma ve çaba gerektiren konularda daha fazla devam etmek istemeyebilirsin, ancak gerçek bilgi ve yeteneklerin zorlu çalışma koşullarında seni başarıya taşıdığını bilmelisin. Bu süreçte emek vermenin önemini unutma! Doğal afetlerin ortaya çıkma ihtimaline karşı açık bir zamandayız. Bu dönemde ülke ve dünya genelindeki depremlere özellikle dikkat etmen gerekiyor."

adhfkuı

Aygül Aydın 26 Ocak'ta sosyal medyası üzerinden yaptığı açıklamada ise bireysel bir açıklama yaparak,

“Dolunay enerjisi yeni başlıyor. Gece saatlerinde Ay-Uranüs’ü kareliyecek. Öfkenize hakim olun” dedi.

Aygül Aydın

Aslan dolunayı hangi burçları etkiler?

Dolunaydan daha yoğun etkiyi haritalarında Aslan-Akrep-Kova-Boğa vurgusu olanlar alacaklar.

İrem Derici'den aşkın tarifi! İrem Derici'den aşkın tarifi!

Aslan Dolunayında ne olur?

Aslan burcu lider, öncü, heyecanlı ve kitlesel örgütleşmede güçlü bir kişiliğe sahiptir. Dolunay etkisi ile provokasyon, isyan, birlikte hareket etme güdüsü artarak toplumda infial uyandıracak sonuçlar doğurabilir. Güneş demek astrolojide iradedir. İradenizi tamamen ortaya koymanız gereken olayları karşınıza çıkartır.

Aslan Dolunayı ne zaman bitecek?

Aslan, Akrep, Kova ve Boğa burçlarını üzen Aslan dolunayı bir ay boyunca sürecek.

Kaynak: HABER MERKEZİ