Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremler sonrasında Hatay'dan Marmaris'e gelen depremzedeler arasında olan özel engelli Fatma Seyyar'ın tek isteği, Hatay'da devam ettiği Özel Eğitim Merkezi'ne geri dönmek.Ajans CANKA / MUĞLA (İGFA) - Fatma Seyyar, 33 yaşında özel engelli bir kızımız.

Kazaklarınızın ömrünü uzatın: Bu püf noktalarla yıkayın, ilk günkü gibi kalsın
Kazaklarınızın ömrünü uzatın: Bu püf noktalarla yıkayın, ilk günkü gibi kalsın
İçeriği Görüntüle

Son Kahramanmaraş depremleri sonrası ailesiyle birlikte, Hatay’dan Marmaris’e gelen depremzedeler arasında olan Fatma ve diğer engelli depremzede aileler için merkezi Marmaris’te bulunan Engelli ve Aileleri Birliği Derneği (ENABİRDER) tarafından bir yemek verdi. 

Deprem acıları sonrası Özel kızımız Fatma Seyyar’ın tek isteği ise Hatay’da devam ettiği Özel Eğitim Merkezine - okuluna geri dönmek oldu. https://youtu.be/HXtRPT7wxi4

Kaynak: İGF Haber Ajansı