Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Gelecek ve Saadet Grubu ortak Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selçuk Özdağ'in proje tanıtım toplantısına katıldı.

Şehzadeler ilçesinde bulunan Alyans Düğün Salonu'nda düzenlenen tanıtım toplantısına milletvekilleri, Saadet Partisi Manisa İl Başkanı Abdullah Yılmaz, Gelecek Partisi Manisa İl Başkanı Yaşar Artar, partililer ve çok sayıda davetli katıldı.

Davutoğlu, Manisa'da Aday Tanıtımına Katıldı (1)

Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. 

Arınç’tan, Zeyrek’e hayırlı olsun Arınç’tan, Zeyrek’e hayırlı olsun

Ardından toplantının açılış konuşmasını Saadet Partisi Manisa İl Başkanı Abdullah Yılmaz ve Gelecek Partisi Manisa İl Başkanı Yaşar Artar gerçekleştirdi.

Gelecek Partisi Manisa İl  Başkanı Yaşar Artar, Manisa'yı mevcut belediyeden kurtaracaklarını ve Özdağ'ı Manisa'ya Belediye Başkanı yapacaklarını söyledi.

Saadet Partisi Manisa İl Başkanı Abdullah Yılmaz ise,

"Saadet Gelecek Özdağ ile bu yüzler bu şehirde gülecek. Buzu biz söylemiyoruz bunu siz Manisalılar söylüyorsunuz. 1 Nisan sabahının Belediye Başkanı Selçuk Özdağ olacak" dedi.

Saadet Gelecek grubu Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selçuk Özdağ,

"Değişimin zamanı geldi. Ülkemizi eş dost arasında pay eden bir anlayış var. Manisalı sessiz ve derinden ve kararlı bir şekilde mevcut yönetimden elini çekmiştir. Manisa beni bağrına basmıştır. Manisa’yı tek adamdan kurtaracağız." diye konuştu.

Davutoğlu, Manisa'da Aday Tanıtımına Katıldı (3)

Özdağ,

"Son 15 yıldır yönetenler kendilerine özel imar yaptılar. Bu imar planları kendilerine mı vatandaşa mı yapıldı? Ranta çevirdiler Manisa'yı. Bu imar neden tamamlanmadı. Seçime bir hafta kala neden çalışmaya başladınız. Yangından mal kaçırma telaşını bilmek istiyoruz. Kendisine özel imar çıkardınız." dedi.

Özdağ'in konuşmalarının ardından Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu söz aldı.

Davutoğlu, Manisa'yı alacaklarını söyledi ve projelerin hayata getirileceğini söyledi. Davutoğlu Özdağ'ın Manisa'nın tüm sorunlarına hakim olduğunu ve kendisinin bu sorunları bir bir çözeceğini ifade etti.

Kaynak: manisameydangazetesi.com.tr