Bursa Sanayicileri ve İşinsanları Derneği (BUSİAD) Sevgi Eğitim Komitesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü öncesi, Çağdaş Eğitim Kooperatifi (ÇEK) Kır Çiçekleri ile Çağdaş Eğitim Kooperatifi’nin Güler-Osman Köseoğlu Ortaöğretim Kız Öğrenci Yurdu'nda kalan 10’u deprem bölgesinden gelen 45 Kır Çiçeği’yle akşam yemeğinde buluştu.BURSA (İGFA) - Duygu dolu anların yaşandığı buluşmada, ÇEK Yönetim Kurulu Üyesi ve geçmiş dönem Bursa İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği (BUİKAD) Başkanı İpek Yalçın, kendisinin gelişim sürecini anlatarak, kadınlarla erkeklerin bugünkü hızla gidilmesi halinde eşit haklara sahip olmasının 132 yıl süreceğini söyledi. Yalçın, “O nedenle biz kadınlara çok iş düşüyor” dedi.

ÇEK Yönetim Kurulu Üyesi Nihan Alpay ve Rüyam Küçüksüleymanoğlu, BUSİAD Sevgi ve Eğitim Komitesi Başkanı Beril Baylan, BUSİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Veda Girgin Eroğlu ve BUSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Sevda Keskin Gülmez de söz alarak kendi gelişim süreçlerini ve hangi ilkelerle bu noktaya geldiklerini Kır Çiçekleri’ne aktardılar.

BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Küçükkayalar ise, Kır Çiçeklerinin var olan boş kontenjanlarının doldurulması çağrısı yaptı.

Bursa'da Osmangazili muhtarlar mazbatalarını aldı Bursa'da Osmangazili muhtarlar mazbatalarını aldı

Konuşmaların ardından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle pasta kesildi.

Kaynak: igf