23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayan İYİ Parti Manisa İl Başkanı Av. Ali Zafer İksir, “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın, dünya üzerinde çocuklara armağan edilen tek bayram olan 23 Nisan’ın kıymetini ve önemini çok iyi anlayacaklarına inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Gelecek çocuklara emanet

Başkan İksir çocukların bayramını mesajında şu şekilde kutladı:

“23 Nisan; yüksek millet iradesini, her tür irade ve gücün üzerinde saymış bir vizyonun, cumhuriyet yolunda attığı ilk adımdır. Geçmişte olduğu gibi bugün de tarih bizlere büyük sorumluluk yüklemektedir. Bu sorumlulukla Cumhuriyete, demokrasiye, temel hak ve özgürlüklere, adalete her zamankinden daha çok sahip çıkmak zorundayız.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, bağımsızlığımızı temsil ettiği kadar, o bağımsızlığın kimlere emanet edildiğini de işaret eder. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın, dünya üzerinde çocuklara armağan edilen tek bayram olan 23 Nisan’ın kıymetini ve önemini çok iyi anlayacaklarına inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, dünya çocuklarıyla birlikte tüm çocuklarımızın ve milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum.”

Minik öğrenciler Fahri Aktaş’a ziyaret etti Minik öğrenciler Fahri Aktaş’a ziyaret etti

Başkan İksir 23 Nisan Çocuk Bayramını Kutladı (1) 

Kaynak: HABER MERKEZİ