İYİ Parti Manisa’da ilçe kongrelerinin tamamlanması ardından İl Başkanlığı seçim sürecine geçildi. 

Manisa’nın tanınmış avukatlarından Ali Zafer İksir, İYİ Parti Manisa İl Başkanlığı’na adaylığını açıkladı. 

SEÇİLEN BAŞKAN VE YÖNETİMLERE İYİ DİLEKLERİNİ İLETTİ

İYİ Parti Manisa İl Başkanlığı binasında bir toplantı gerçekleştiren Av. Ali Zafer İksir, “Hepinizin malumu olduğu üzere genel başkanımız Sayın Meral Akşener’in takdirleri ve başkanlık divanımızın kabulü ile partimiz iktidar olma sürecinde ülke genelinde kongreye gitme kararı almıştır. 5 Kasım tarihinde Gölmarmara’daki ilçe kongrelerimizle başlayan kongre sürecimiz 11 Aralık Pazar günü Akhisar ilçemizde yapılan ilçe kongremiz ile son bulmuştur. Öncelikle ilçe Başkanlığı görevine seçilen tüm ilçe başkanlarımıza ve değerli yönetimlerine hayırlı olsun temennilerimi iletiyorum. İyi partimizin kurulduğu günden bu yana geçen beş yıllık süre zarfında emeği geçen tüm arkadaşlarımıza, kurucu yönetimlerimize, partimize ve zor günlerde yalnız bırakmayan tüm cesur insanlara sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Manisa’da dört buçuk yıllık süre zarfında il başkanlığı görevini başarıyla ifa eden il başkanımız Sayın Hasan Eryılmaz’a ve birlikte yol aldığım tüm yönetici arkadaşlarıma buradan teşekkürlerimi iletiyorum” dedi. 

Av. İksir, “Tanımayanlar için biraz kendimden bahsetmek istiyorum. 1980 Manisa doğumluyum. Hukuk Fakültesini bitirdikten sonra 1 yıl kadar İngiltere de yabancı dil eğitimi için bulundum. Avukat Özlem Karan İksir ile evli ve 2 kız çocuk babasıyım. Eşim ile birlikte hukuk bürolarımızın yöneticiliğini yapmaktayız. Bunun yanı sıra aile şirketimize ait gayrimenkul ve turizm şirketinin de yöneticiliğini yapmaktayım.  Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener hanımefendinin Cumhurbaşkanlığı için imza kampanyasına destek vererek İYİ Partimize geçtim. İl Başkanımız Sayın Hasan Eryılmaz’ın atanması ile oluşturduğu yönetimde Yerel Yönetimlerden sorumlu İl Başkan Yardımcılığını bugüne kadar sürdürdüm. Yanı sıra aziz milletimizin teveccühü ile 2019 yılı yerel seçimlerinde Yunusemre Belediye Meclis Üyeliğine layık gördüler ve halen Yunusemre Belediye Meclis Üyesi, İdare ve Hukuk İşleri Komisyon Üyesi görevimi devam ettirmekteyim” 

MHP heyetinden Başkan Er’e ziyaret MHP heyetinden Başkan Er’e ziyaret

“MAKAM İÇİN DEĞİL, VATANDAŞA HİZMET İÇİN ADAYIM”

Av. Ali Zafer İksir son olarak şu ifadeleri kullandı, “Bugün onurlu bir görev için karşınızdayım. Bu bir makam, yetki, ayrıcalık ve üstünlük talebi değil; vazife, sorumluluk ve mücadele talebidir. Memleket meselesi diyerek çıktığımız bu yolda, bu kutlu göreve Aziz Milletimizin, Değerli Delegelerimizin ve Saygıdeğer üyelerimizin desteği ile İl Başkanlığına talibim. Son 20 yıldır siyasette hüküm süren ayrıştırıcı, ötekileştirici ve kirli siyaset dilinden uzak, güler yüzlü, birleştirici, bütünleştirici ve makul siyaset anlayışıyla çalışacağımıza, Büyük önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde ve Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in liderliğinde hiç durmadan, bıkmadan, yorulmadan bu uğurda ter dökeceğime; Aziz milletimize hizmette; Adalet ve eşitlik idealinden ayrılmadan, vatandaş memnuniyetini esas alan, milli, çoğulcu ve katılımcı bir yol izleyeceğime, gece gündüz yılmadan, yorulmadan çalışacağıma işimde hızlı ve çözümcül, hesabımda temiz, tutumlu ve şeffaf olacağıma BÜYÜK ve GÜÇLÜ TÜRKİYE ÜLKÜMÜZDEN, Yaratılanı ‘‘Yaratan’ın Emaneti olarak görme’’ ilkemizden, asla ayrılmayacağıma, Aziz TÜRK MİLLETİ huzurunda, namusum ve şerefim üzerine ant içerim! Aynı yönetimde yer aldığım, birlikte dava arkadaşlığı yaptığım ve şimdi il Başkanlığı yarışında dostane bir rekabet yaşayacağım kıymetli dava arkadaşlarıma girişmiş oldukları bu yolda, bu uğurda başarılar diliyorum. Cümlemizi Allah’a emanet ediyorum. Allah birliğimizi daim etsin”

WhatsApp Image 2022-12-20 at 15.23.38 (1)WhatsApp Image 2022-12-20 at 15.23.38