Manisa'da "Sağlık Hizmetlerinde İletişim" çalıştayı düzenlendi Manisa'da "Sağlık Hizmetlerinde İletişim" çalıştayı düzenlendi

Ayrıca Haşimzade ve Aba İnşaat sahipleri de okulun dış cephesini boyayarak daha güzel olmasını sağladılar. Okulda düzenlenen törene Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram Işık, Manisa Rotary Kulübü Dönem Başkanı Gülay Kebapçı Yücel, Manisa Bitlisliler Kültür Dayanışma Derneği Başkanı Cevdet Çiçek, Bayındırlık Mahalle Muhtarı Bedirhan Çiçek katıldı. 
Necatibey İlkokulu Müdürü Hüseyin Barut, öğrenciler, öğretmenler ve okul aile birliği adına okula destek olan hayırseverlere, iş adamlarına teşekkür etti. Barut, “Geçen yıl da Rotary Kulübü ve Cevdet Başkanımız öğrencilerimize kışlık bot ayakkabı yardımında bulunmuştu. Bu yıl da aynı desteği sağladılar. Ayrıca dönem başında okulumuz renklenmişti. Güzel olmuştu. Ona yine Rotary Kulübü malzeme desteğinde bulunmuştu. Aba İnşaat ve Haşimzade İnşaat bize işçilik konusunda destek verdi. Hepsine okulumuza, öğrencilerimize sağladıkları desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi. 
Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram Işık, bu tür işbirlikleri sayesinde okulların daha da güzelleştiğini belirterek, destek olan herkese eğitim camiası adına teşekkür etti. Konuşmaların ardından plaket takdim edildi.

WhatsApp Image 2022-12-20 at 13.04.40WhatsApp Image 2022-12-20 at 13.04.41