Hentbolun kadın kaptanları soruları yanıtladı Hentbolun kadın kaptanları soruları yanıtladı
Süper Ligin 4. haftasında iç sahada Gaziantepspor'u ağırlayacak olan Akhisar Belediyespor'da stat belirsizliği sona erdi.
 Manisa 19 Mayıs Stadı'nın zemin bakım çalışmaları nedeniyle 2. hafta Mersin İdman Yurdu'nu Balıkesir'de ağırlayan Akhisar Belediyespor, bu hafta Gaziantepspor'la Manisa'da karşılaşacak.
 Ligin 2. yarısında Akhisar'da yapımı devam eden kendi stadına geçmeyi planlayan yeşil siyahlı ekibin maçlarına ev sahipliği yapan Manisa 19 Mayıs Stadı, yoğun bir hazırlık döneminin ardından kapılarını tekrar açıyor.
 Geçtiğimiz sezon Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa Finali'ne de ev sahipliği yapan stadın zemini tamamen kaldırılırken, sezon sonundan itibaren yeni çimler ekildi. Drenaj sistemi de yenilen 19 Mayıs Stadı'nda ayrıca yedek kulübeleri, futbolcu ve hakem soyunma odalarıda yeni sezon için hazırlandı.
 Süper Lig'e 3 maçta topladığı 5 puanla iyi bir giriş yapan Akhisar Belediyespor'da ise Gaziantepspor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürüyor.
 Hafta sonu oynacağı mücadeleye sakatlık ya da cezalı oyuncu problemi yaşamadan hazırlanan Akhisar Belediyespor'da bu  tam  teknik direktör Cihat Arslan'ı memnun ediyor. Ancak tecrübeli teknik adam milli takım arasında PTT 1. lig temsilcisi Göztepe ile 1-1 berabere kalan takımına uyarılarda bulundu.
 Oyuncularına lige çok iyi başladıklarını belirten Arslan'ın "Trabzonspor deplasmanında galibiyeti kaçırdık. İlk üç haftada gösterdiğimiz performansı ve oyun karakterini bu hafta Gaziantepspor karşısında göstermenizi bekliyorum" dediği öğrenildi.

Editör: TE Bilisim