AK Parti Manisa İl Başkanı Süleyman Turgut, AK Parti Manisa Milletvekilleri Ahmet Mücahit Arınç ve Tamer Akkal’ı ziyaret etti. Ziyaretlerde Turgut’a il yönetimi eşlik etti. Yapılan çalışmaları masaya yatırıldığı görüşmelerde önümüzdeki günlerde yapılacak olan çalışmalar ele alındı.

Ziyaretin ardından açıklama yapan AK Parti Manisa Milletvekili Ahmet Mücahit Arınç “AK Parti Manisa İl Başkanımız Süleyman Turgut ve il yönetim kurulu üyelerimiz ile bir araya geldik. Güncel ve önümüzdeki süreçte yapacağımız çalışmalar hakkında verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Ferdi Zeyrek davası başladı
Ferdi Zeyrek davası başladı
İçeriği Görüntüle

Başkan Turgut ve yönetimin ziyareti için teşekkür eden AK Parti Manisa Milletvekili Tamer Akkal ise “Manisa'mız hakkında, teşkilatımız ve çalışmalar ile ilgili istişarelerde bulunduk. Nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ