Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Mimar Ferdi Zeyrek, Manisa Büyükşehir Belediyesi çalışanlarıyla bir araya gelerek, Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına birtakım sözler verdi.

Başkan Adayı Zeyrek, Belediye çalışanlarını sevindirecek açıklamalar yaptı. Zeyrek, Belediye Başkanı olarak seçildiğinden işini hakkıyla yapan hiçbir Belediye çalışanının işten çıkarılmayacağını vurguladı. Yönetimde olan Belediye’nin mobbing yapılarak sürgün edilen bütün Belediye çalışanlarını eski yerlerine göndereceklerini dile getiren Zeyrek, Belediye çalışanlarının yüzünü gülümsetecek bir maaş açıklamasında da bulundu.

“İşinde gücünde olan, işini doğru yapan hiç kimse çekinmesin”

Belediye çalışanlarının işiyle tehdit edildiğini vurgulayan Zeyrek, yönetimde olan Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e yüklenerek,

“Büyükşehir Belediyesi çalışanlarımızı korkutuyorlar. İnsanı işiyle aşıyla tehdit eden bir tane bilboard belediye başkanı var. Diyor ki; Ferdi Zeyrek başa gelirse sizi işten çıkaracakmış. Sevgili dostlarım, ben emeğin ne demek olduğunu çok iyi bilirim. Ekmeğin nasıl kazanıldığını bilirin. İşinde gücünde olan, işini doğru yapan hiç kimse çekinmesin. Kimse işinden ayrılmayacak” diye konuştu.

Zeyrek, birde maaş müjdesi verdi

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nde çalışanlarına ek olarak maaş müjdesi de veren Zeyrek;

“Ve belediye çalışanları. Benim mesai arkadaşlarım olacaklar birkaç gün sonra. Onlara buradan bir tane de maaş açıklamak istiyorum. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nde çalışan dostlarım, en düşük maaşınız 35 Bin TL olacak artık” diye konuştu.

“Manisa FK’ya futbolcu alacağıma bu hizmetleri yaparım”

Yapmış olduğu açıklamalarda mevcut Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e yüklenen Zeyrek,

Aylık 500 TL'ye kalıyordu, Manisa FK'nın tesis sözleşmesi fesh edildi Aylık 500 TL'ye kalıyordu, Manisa FK'nın tesis sözleşmesi fesh edildi

“Bilboard belediye başkanı bana diyor ki; bunları yapamazsın diyor. Nasıl yapacaksın diyor. Ona her yerden söylüyorum buradan bir daha söyleyeceğim.  Manisa Futbol Kulübü’ne futbolcu alacağıma, ben halkıma bu hizmetleri vereceğim. Daha bunlarla da bitmeyecek. Zaman içerisinde artık halkımın parası halkım için harcanacak. Sadece kendisine ve çevresine rant sağlamaktan başka bir şey yapmayan bilboard belediye başkanına kırmızı kart gösterecek miyiz?” diye sordu.

Kaynak: Haber Merkezi