Geçtiğimiz haftalarda seçim çalışması için gittiği Kula’dan döndükten sonra küçük bir çocuk tarafından sosyal medyadan mesaj alan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’in bu sesli mesaja kayıtsız kalmaması duygu dolu anlar yaşanmasına neden oldu. 

Sosyal medyadan Ferdi Zeyrek’e

“İyi akşamlar başkanım. Cengiz Ergün ile Hüseyin Tosun top dağıtırken, sıra bize gelince top kalmamış. O yüzden biz alamadık. Siz yolda giderken benim elimi sıktınız, çok mutlu oldum.”

Selendi Belediye Başkanı Murat Daban’dan Zeyrek’e ziyaret Selendi Belediye Başkanı Murat Daban’dan Zeyrek’e ziyaret

şeklinde sesli mesaj gönderen Minik Tuncer Efe’ye, başkan adayından jest gecikmedi. Aldığı mesaj sonrası Tuncer Efe adında özel bir top yaptıran ve tekrar gittiği Kula’da, Tuncer Efe ile buluşan Ferdi Zeyrek’in bu davranışı takdir topladı. CHP Kula Belediye Başkan Adayı Hikmet Dönmez’in de yer aldığı buluşmada duygusal anlar yaşanırken, Tuncer Efe’ye sarılan ve hediyesini veren CHP’li Zeyrek şunları söyledi;

“Hikmet amcanla birlikte ben Ferdi amcan, sana bir top hediye etmek istiyoruz. Senin bu topla arkadaşlarınla oynayıp onlarla birlikte çok iyi vakit geçirmeni istiyoruz. Olur mu Tuncer Efe? İyi günlerde kullan. Tuncer Efe’ye özel Tuncer Efe topu.”

Aldığı hediye karşısında mutluluğunu gizleyemeyen Tuncer Efe ise Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek’e teşekkür etti.

Kaynak: Haber merkezi