Manisa’da, hastalığı nedeniyle böbreğinin biri alınan, öğretmenler gününde de karaciğerinde kitle çıktığını öğrenen ilkokul öğretmeni Zeynep Çetin (44), tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Zeynep Öğretmen

Çetin’in sağ böbreği alınmıştı

Yunusemre ilçesindeki Mehmet Suphi Egemen İlkokulu 3/B şubesi öğretmeni Zeynep Çetin’in, geçen yıl 9 Ağustos’ta gittiği Manisa Merkezefendi Devlet Hastanesi’nde böbreğinde tümör tespit edildi. Ameliyata alınan Çetin’in sağ böbreği alındı. Tek böbreğiyle hayata tutunan 3 çocuk annesi 22 yıllık öğretmen Çetin’in rapor süreci başladı.

21 Kasım günü, kan seviyesinin düşmesi sonucu aniden rahatsızlanan ve Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi’ne kaldırılan Çetin’in 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde bu kez de karaciğerinde tümör olduğu tespit edildi.

Son dakika! Eski bakan evinde ölü bulundu Son dakika! Eski bakan evinde ölü bulundu

Memleketinde toprağa verilecek

Onkolojiye sevk edilen ve Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi’nde tedavisi süren Çetin, bu gece saatlerinde hayatını kaybetti. Çetin, memleketi Manisa’nın Köprübaşı ilçesinde öğle namazına müteakip toprağa verildi.

Son olarak 6 Aralık’ta öğretmenlerini özleyen öğrenciler Zeynep öğretmenin Uncubozköy Mahallesi’ndeki evinin önünde, müzik eşliğinde meşale yakıp, ‘Zeynep öğretmenim seni çok seviyoruz, dualarımız seninle’ dövizleri açarak, öğretmenlerine duygu dolu anlar yaşatmıştı.

Eynep Öğretmn

Kaynak: manisameydangazetesi.com.tr