Toplantıya Manisa İl Başkanı Salih Hızlı, Manisa Milletvekili MKYK Üyesi Murat Baybatur, Milletvekili Mehmet Ali Özkan, 3 Kademe İl Yönetim Kurulu Üyeleri, 3 Kademe İlçe Başkanları ve Belediye Başkanları katıldı.

Güzel geçen miting sonrası toplandıklarını belirten ve Cumhurbaşkanımıza gösterilen ilgi için teşekkür eden İl Başkanı Salih Hızlı” Toplu açılış töreninde Manisa olarak harika bir iş çıkardık ancak sahadaki yoğun çalışmadan dolayı, toplantımız bugüne sarkmış oldu. Milletvekillerimiz, Belediye Başkanlarımız ve teşkilatımız ile bitlik olduk. Cumhurbaşkanımız şehrimizden çok mutlu ve memnun ayrıldı. Hatta bir toplantı esnasında ‘nasıl geçti Manisa’ diye sorduklarında gayet iyiydi’ diyen kişiyi Cumhurbaşkanımız düzelterek ‘muhteşemdi arkadaşlar’ yanıtını verdi” diyerek İl Başkanı olarak bu anlamda bunları duymaktan çok mutlu olduğunu belirtti.

Mansur Yavaş’tan Durbay’a tam destek Mansur Yavaş’tan Durbay’a tam destek

 BİZİM SEÇİM İLE İLGİLİ BİR KAYGIMIZ YOK

Bugüne kadar muhteşem işlere imza atıldığını ve seçim dönemine girildiğini söyleyen Hızlı “Seçim dönemine girdik artık el yordamı göz kararı ile iş yapmayacağız, artık yaptığımız işleri sonuçlandıracağız. Hep birlikte muhteşem bir işe imza atarak ilçe başkanlarımız, kadın kollarımız gençlik kollarımız beraber hareket ederek çalıştık. Bu çalışmamızı bundan sonra da devam ettirerek arkasında durmamız gerekiyor. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız maksimum fayda ile iş yapıyor, görüyorsunuz ki açılışlara yetişemiyor. Vatandaşla arasında köprü olanlar bizleriz bu sebeple hep birlikte Manisa teşkilatı olarak bize verilen sorumluğu yerine getirmek için çabamızı biraz daha arttırmalıyız. Benim İl Başkanlığı dönemimde ve öncesinde Manisa olarak büyük işlere imza attık, ama bu seçimin önemini birbirimize anlatmaya gerek yok. Bizim seçim ile ilgili hiçbir kaygımız yok Allah’ın izni ile bu seçimi kazanacağız. Bizler, her birimiz üstümüze düşen görevi yapmalıyız. Bu seçim ile ilgili üzerimize düşen sorumluluklar var. Yarın Cumhurbaşkanımız balkon konuşmasına çıktığında hepimiz vicdanı rahat insanlar olarak onu dinleyeceğiz. Cumhurbaşkanımız partimizi ilk kurduğunda söylediği bir söz vardı; artık Türkiye’de hiç bir şey eskisi gibi olmayacak 20 yılın sonunda söyleyebiliriz ki artık Dünyada ’da hiç bir şey eskisi gibi olmayacak. Baktığımızda son 20 yılda yapılan yatırımlar ortada ama yapılacak olan balkon konuşmasının artık önemi daha fazla. Manisa 1,5 milyonluk bir şehir ve sadece burası ile sınırlı değiliz. Bizim motivasyonumuz diğer şehirleri de etkiliyor. 6 Milletvekilimiz 9 Belediye Başkanımız, İlçe Başkanlarımız ve teşkilatımız ile büyük bir aile olarak yol yürümekten mutluluk duyuyorum.”

Editör: Vehbi Gönül