Her bölümü büyük yankı uyandıran programın son bölümüne Yusuf Kavaklı ile Nur Viral'in gerildiği anlar damga vurdu. Ünlü sunucu duyduklarına dayanamayıp 'Burayı terk eder giderim' dedi.

Nur Viral'in sunumuyla Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Hayatta Her Şey Var programı her bölümüyle sosyal medyada gündem oluyor. Ünlü sunucu Nur Viral'e bazı günler emekli Müftü Yusuf Kavaklı eşlik ediyor.

Bir anda gerildiler

İşledikleri konular ve canlı yayına gelen sorular ile gündemden düşmeyen Nur Viral bu defa canlı yayında Yusuf Kavaklı ile gerilim yaşadı.


Programa şöyle bir soru geldi.

'Karım beni gezmeye götür diyor. Götürmediğimde yüzüme bakmıyor Her akşam onu gezmeye götürmek zorunda mıyım?' diye bir soru geldi.
 

Yusuf Kavaklı bu soruyu;

'Allah böyle kadınların şerriden korusun. Olmaz böyle şey' diyerek tepki gösterdi.Nur Viral'de 'Sıkılıyordur kadın her gün evde. Götürsün kocası da' diyince Kavaklı 'Kadın gezer gider de kocası ile olunca masrafları kocası karşılar' dedi.

Nur Vi̇ral

Kadın ve erkek eşitliği hakkında da konuşan Viral ve Kavaklı bir anda gerildi. Kavaklı

'Kadın erkek nerede eşit? Ben çocuk doğuruyor muyum? Bulaşık yıkıyor muyum? Ben yemek yapıyor muyum? Yemek yapmak kimin görevi kadının görevi. Allah onu öyle yaratmış. Sen istediğin kadar itiraz et. Benim töremde kadın erkeğin yardımcısıdır. Erkeklerin görevi devşirmek kadınların görevi pişimek' diye konuştu.Viral ise, 'Hayat müşterek kadınlar da çalışıyor erkekler de çalışıyor.' diye yanıt verdi.

Canlı yayında gerildiler

Kavaklı,

Manisa Emniyeti engelleri kaldırıyor Manisa Emniyeti engelleri kaldırıyor

'100 tane kadına iş verinceye kadar 100 tane erkeğe iş veriliyor. 100 erkeğe iş verirseniz. 400 kişiye iş verirsiniz' diye konuştu.

Yusuf Kavaklı

‘Burayı terk eder giderim’

Nur Viral daha duyduklarına daha fazla dayanamadı ve 

'Hocam ben bu lafınızdan sonra burayı terk eder giderim. Bende çalışan bir kadınım' diyerek tepki gösterdi.

Kaynak: MYNET