Yunusemre Belediyespor'un güreşçileri, U11-U13 Grekoromen-Serbest Güreş İl Birinciliği'nde kazandığı 39 madalya ile göz doldurdu.

Spor Federasyonları'na yeni yönetmelik Spor Federasyonları'na yeni yönetmelik

Yunusemre Belediyespor güreşte madalyaları topladı. Muradiye Atatürk Spor Kompleksi Spor Salonu'nda düzenlenen U11-U13 Grekoromen-Serbest Güreş İl Birinciliği'nde mücadele eden Mavi Beyazlı kulübün sporcuları, grekoromende 10 altın, 8 gümüş, 3 bronz, serbest stilde ise 6 altın, 6 gümüş ve 6 bronz madalya kazanarak toplamda 39 madalyaya imza attı. Sporcularını tebrik eden Yunusemre Belediyespor Güreş Antrenörü Ömer Rona, gösterdikleri performansla Türkiye Şampiyonası öncesi umut verdiklerini söyledi.

Yunusemre'nin Güreşçilerinden 39 Madalya (4)

"Türkiye Şampiyonası'nda Manisa'ya madalyalar ile döneceğiz"

Minderde izleyenlere seyir zevki yüksek müsabakalar izlettirdiklerini kaydeden Rona,

"Altyapı olarak grekoromen stil ağırlıklı çalışıyoruz. İl Birinciliği'nde serbest stile de katılıp kendimizi görmek istedik. İyi tecrübeler edindiğimiz güzel maçlar oldu. Sporcularımızın çok alışık olmadığı serbest stilde başarılı müsabakalar çıkarması bizleri ayrıca mutlu etti. İstekli ve tempolu çalışıyoruz. Türkiye Şampiyonası'nda Manisa'ya madalyalar ile dönmek için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Yunusemre'nin Güreşçilerinden 39 Madalya (5)

Yunusemre'nin Güreşçilerinden 39 Madalya (3)

Yunusemre'nin Güreşçilerinden 39 Madalya (2) 

Kaynak: HABER MERKEZİ