Büyükşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Barbaros Mahalle Muhtarı Siyami Alak, Hafsa Sultan Mahalle Muhtarı Zuhal Güneş ve Yeni Mahalle Mahalle Muhtarı Hüseyin Özdemir; İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan'ı makamında ziyaret etti. 

Yerli ve Milli Parti'den Mardin'de 'Milli Marş' kararına tepki! Yerli ve Milli Parti'den Mardin'de 'Milli Marş' kararına tepki!

Mahallelerde yaşanan temel sorunlara değinen muhtarlar, İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan'a talep ve çözüm önerilerini aktardı. İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan da, muhtarların sorunlarını dinleyerek yerel yönetime çözüm önerilerini ileteceklerini belirtti.

"MAHALLE MUHTARLARIMIZLA ORTAK ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK"

İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, "Mahalle muhtarlarımızla her zaman iletişim halindeyiz. Manisamızın, Yunusemremizin çok ciddi sorunları olduğunu farkındayız. Gerek altyapı, gerek üstyapı, gerekse sosyal alanlar anlamında yıllardır çözülemeyen kronik problemlerimiz var. Ekonomik krizin getirmiş olduğu, özellikle de sosyoekonomik anlamda yetersiz kalan mahallelelerimizde hissedilen çok ciddi bir uyuşturucu sorunu var. Tüm bunları farkındayız. Sorunların çözümü için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Bu süreçte mahalle muhtarlarımızın bizlere destekleri çok büyük. Ziyaretleri ve aktardıkları bilgiler için kendilerine teşekkür ediyorum. Yunusemremizi, Türkiye'nin en güzel ilçelerinden biri haline getirmek için dur durak bilmeden çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.