Seçim çalışmalarını hızlandıran Cumhur İttifakı Yunusemre Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Çerçi, Yunus Emre Kültür Parkı’nda Cumhur İttifakı belediye meclis üyesi adayları ile buluştu. Toplantıya AK Parti İlçe Başkanı İlkcan Durmaz, MHP İlçe Başkanı Bülent Kovancıoğlu ve ittifakın belediye meclis üyesi adayları katıldı. Toplantıda İlkcan Durmaz ve Bülent Kovancıoğlu, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde nasıl çalışılması gerektiğini anlattı. Seçimin önemine dikkat çeken Cumhur İttifakı Adayı Dr. Mehmet Çerçi ise vatandaşların kendisine gösterdiği ilginin mutluluk verici olduğunu söyledi.

02 (20)

Çerçi,

“Seçim maratonu başladı. Meclis üyesi adayları belirlendi. Aramızda yeni isimler var. Adaylık belirleme süreci zorludur. Netice itibari ile güzel bir liste oluştu. Bundan sonra geriye bakmadan, ekip çalışması yaparak bir program yürüteceğiz. Sahada Cumhur İttifakına gösterilen ilgi çok güzel. Yaptığımız hizmetler, eserler ortada. Allah’ın izniyle yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.

04 (20)

Konuşmaların ardından meclis üyeleri söz alarak yapılabilecek çalışmalara ilişkin görüş bildirdi.

01 (24)

Manisa’da tarihi gösteri Manisa’da tarihi gösteri

Manisa şehir araştırmaları platformu üyeleriyle buluştu

Mehmet Çerçi daha sonra Manisa Şehir Araştırmaları Platformu’nun düzenlediği programda platform üyeleriyle bir araya geldi.

05 (14)

Kaynak: HABER MERKEZİ