Yunusemre Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında organize edilen 23 Nisan Futbol Turnuvası, 10 takımın katılımıyla Evrenos Kasap Emin Kaçar Altyapı Tesisleri'nde gerçekleştirildi. Çekişmeli ve heyecanlı geçen turnuva sonunda Manisa Futbol Kulübü birinci, Şehitler Spor Kulübü ikinci, Mavitaş Akademi üçüncü oldu.

Yunusemre’de 23 Nisan Çocuk Bayramı’na Özel Futbol Resitali (2)

Turnuvaya Katılan bütün takımları tebrik yağdı

Dereceye giren takımlara kupalarını Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Mesut Doğan, Yunusemre Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Surel ve Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Abdullah Can takdim etti. Turnuvaya katılan tüm takımları mücadelelerinden ötürü tebrik eden Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Mesut Doğan, çocukların gelişimini destekleyen, günün anlam ve önemine yakışan güzel bir turnuvaya ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını söyledi.

Bayrak Futbolu Kadınlar Türkiye Şampiyonası'nın 2. etabı Afyonkarahisar'da tamamlandı Bayrak Futbolu Kadınlar Türkiye Şampiyonası'nın 2. etabı Afyonkarahisar'da tamamlandı

Yunusemre’de 23 Nisan Çocuk Bayramı’na Özel Futbol Resitali (3)

Geleceğimizin teminatı olan tüm çocukların bayramını kutlayan Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Mesut Doğan,

"Bizim gönlümüzde tüm takımlar şampiyondur. Önemli olan burada centilmence mücadele edip dostlukları pekiştirmektir. Geleceğimizin teminatı olan tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyor, bizlere desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız Semih Balaban'a, sporcularımıza emek veren antrenörlerimize, velilerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

Yunusemre’de 23 Nisan Çocuk Bayramı’na Özel Futbol Resitali (4)

Yunusemre’de 23 Nisan Çocuk Bayramı’na Özel Futbol Resitali (6)

Yunusemre’de 23 Nisan Çocuk Bayramı’na Özel Futbol Resitali (7)

Yunusemre’de 23 Nisan Çocuk Bayramı’na Özel Futbol Resitali (1)

Yunusemre’de 23 Nisan Çocuk Bayramı’na Özel Futbol Resitali (9)

Yunusemre’de 23 Nisan Çocuk Bayramı’na Özel Futbol Resitali (8) 

Kaynak: HABER MERKEZİ