Yerel seçimlere adım adım yaklaşılırken İYİ Parti Yunusemre Belediye Başkan adayı Tufan Akan, her kesime hitap edecek projelerle vatandaşın karşısına çıkmaya devam ediyor.

Yunusemre Belediye Başkan adayı Akan, göreve seçilmeleri durumunda sosyal belediyecilik projelerine ağırlık vereceklerini ifade etti.

Manisa’da salkım güvesiyle ilaçsız mücadele Manisa’da salkım güvesiyle ilaçsız mücadele

"İyiliği yayacak sosyal belediyecilik çalışmaları üzerinde duracağız"

Tufan Akan,

"Bizler için bir şehri şehir yapan 3 büyük çalışma var. Bunlardan ikisi alt ve üst yapı, bir diğeri de toplumun her kesimine hitap edebilecek, iyiliği yayacak sosyal belediyecilik çalışmalarıdır. Yunusemre'de oturan her bir vatandaşımıza hitap edecek projelerimizi hazırlıyoruz. Belediyecilik; gencinden yaşlısına, işçisinden beyaz yakalısına, evlisinden bekarına toplumun tüm kesiminin gönlüne girmektir. Vatandaşlarımız teveccüh eder ve Yunusemre Belediye Başkanlığı'nı bizlere emanet ederse gençlik enerjimizle mahalle bazlı çalışmalar yaparak ihtiyaca uygun sosyal belediyecilik projelerini tek tek hayata geçireceğiz. Belediye kafelerinin sayısını artıracak, vatandaşlarımızın ucuz ve sağlıklı bir şekilde sosyal hayata katılmasına yardımcı olacağız. Mahalle kreşleriyle annelerimizin iş hayatına katılımını teşvik edeceğiz. Yeşil alanlarımızı artırarak doğayla iç içe bir yaşam kuracağız. İyilik hareketini tüm Yunusemre'ye yayacağız. Gelin, Yunusemre'nin kaderini hep birlikte değiştirelim" ifadelerini kullandı.

Kaynak: HABER MERKEZİ