Yenişehirlioğlu, Belediye Başkan Adayı Ömer İşçi ile STK’lardan fabrikalara, esnaf ve vatandaş ziyaretlerinden sergi açılışına kadar birçok yeri daha ziyaret etti.

Yenişehirlioğlu’ndan Akhisar’da Yoğun Tempo (1)
18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kapsamında Akhisar Halk Eğitimi Merkezi tarafından düzenlenen el sanatları sergisine katılım gösteren Yenişehirlioğlu: 

“El emeği göz nuru eserleri incelerken o günleri yeniden yaşadık ve kahraman ecdadımızın destansı zaferiyle bir kez daha gururlandık. Bu vesileyle; vatan ve mukaddesat uğruna toprağa düşen tüm şehitlerimizi bir kez daha saygı ve rahmetle yâd ediyorum.” sözlerini dile getirdi.

Yenişehirlioğlu’ndan Akhisar’da Yoğun Tempo (2)

Sergi ziyaretinden sonra Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret eden Bahadır Yenişehirlioğlu:
 

“Akhisar’ımızın; ticari, ekonomik ve sosyal hayatının gelişimini destekleyerek bu doğrultuda faaliyetler yürüten Oda Başkanımız Sami Karaoğlan’a misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” sözlerini dile getirdi.

Yenişehirlioğlu’ndan Akhisar’da Yoğun Tempo (10)

Akhisarspor’u ziyaret eden Yenişehirlioğlu, kulübün sporcularına ve yöneticilerine başarılarını iletti.

Mülakatta yeni sistem şaşırttı! Mülakatta yeni sistem şaşırttı!

Tahir Ün Caddesi’nde esnafları ziyaret ederek hayırlı işler diledi ve vatandaşlarla sohbet ederek,  vatandaşlardan Belediye Başkan Adayı Ömer İşçi’ye desteklerini istedi.

Yenişehirlioğlu’ndan Akhisar’da Yoğun Tempo (5)


Akhisar’da zafer Cumhur İttifakı’nın olacak diyen Yenişehirlioğlu:

“Akhisar 31 Mart’ta; alt ve üstyapıdan imar ve planlamaya, çevreci ve adil bir anlayıştan katılımcı ve demokratik bir perspektife kadar, hemşehrilerimiz için her anlamda donanımlı bir belediyecilik anlayışına kavuşacak.” sözlerini dile getirdi.

Yenişehirlioğlu’ndan Akhisar’da Yoğun Tempo (8)

Yenişehirlioğlu, Akhisar’da faaliyet gösteren Alhatoğlu Zeytinyağı Fabrikası’nı ve TYH Tekstil Fabrikası’nı ziyaret etti ve fabrikalarda çalışan personelin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

Yenişehirlioğlu’ndan Akhisar’da Yoğun Tempo (7)
Son olarak Akhisar Ulu Cami Mahallesi’nde pilav hayrına katılım sağlayarak Akhisarlılarla buluşan Yenişehirlioğlu mahalle sakinlerine pilav dağıtımında bulundu.
 

Yenişehirlioğlu’ndan Akhisar’da Yoğun Tempo (4)

Kaynak: HABER MERKEZİ