Çobanisa Mahalle girişinde vatandaşların traktör ve araçlarıyla karşılanan Yavuz Kurt, traktör kullanıp, mahalledeki esnafları ziyaret etti. Cumhur İttifakı Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Yavuz Kurt, meydan kahvesinde halka seslendi. AK Parti ve Cumhur İttifakı kadrolarının "Türkiye Yüzyılı Vizyonuyla" paralel, "Gerçek ve Gerçekçi Belediyecilik" parolasıyla yola çıktığını söyleyen Kurt sözlerine şu şekilde devam etti:

Özgür Özel, öncelik Manisa’nın vatandaşı dedi Özgür Özel, öncelik Manisa’nın vatandaşı dedi


"Bizim projelerimiz sadece sizi ve bugünü değil, torunlarınızın torunlarını da düşünerek hazırlanan projelerdir. Özenle hazırladığımız projelerimizin hepsinin ayakları yere basıyor. Hepsi uygulama kabiliyeti olan, finansman kabiliyeti olan projelerdir." diyen Kurt konuşmasına şöyle devam etti: 
"Bizler genel ve yerel seçimlerde hayal vadeden, ucuz vaatlerde bulun bir yapı olmadık. Bunların hepsi artık geride kaldı. AK Parti ve Cumhur İttifakının her seçimden zaferle çıkmasının tek bir sırrı var. Bu kadrolar her zaman verdiği sözleri tutmuş, tutabileceği sözleri veriyor olmasıdır. Ben ve ekibimde bu seçimlere Şehzadeler Belediyemiz için hazırlanırken vizyon projemizi ilan ettik. Ben projelerimi böyle sosyal medya hesaplarında, 2 animasyon filmi, 3-5 tane çizim yaptırarak ilan etmedim. Bizler projelerimizi açıklarken, Manisa Büyükşehir Belediyesine ait Kültür Sitesi Lale salonunda halkımızla randevulaştık. Tıpkı bu gece olduğu gibi 1000'in üzerinde vatandaşımızın katılımıyla projelerimizi açıkladık. Bu projelerimizi de sosyal medya hesaplarımızda yayınladık. Bizim projelerimizin bir özelliği var. Bu projeler Şehzadeler'in tarihi ve kültürel dokusunu koruyup geliştirirken, bu şehrin turizm kapasitesini arttırmayı, bu şehrin ticari, ekonomik işlem hacmini büyütmeyi, kırsal kalkınmayı planlı ve organize bir şekilde sağlamayı, kadınlarımıza, gençlerimize, yaşlılarımıza ve engelsiz vatandaşlarımıza daha çok yaşam kalitesi yüksek, müreffeh, güçlü bir Şehzadeler sunmayı hedefleyen projeleridir."

diyen Kurt konuşmasının devamında şunları dile getirdi:

"31 Mart günü seçim sandığına gidip 5 yıllığına bir belediye başkanı seçmiyorsunuz. Gözünüzü seveyim dikkat edin. Hukuken 5 yıl ruhsat veriyorsunuz. Diyorsunuz ki, kardeşim bu belediyeyi 5 yıl boyunca sen yönet. Fakat o belediye başkanının aldığı kararlar Şehzadelerin, 20 yıl sonrasına, 50 yıl sonrasına, 100 yıl sonrasına etki edecek. Bizler sadece sizi ve bugünü değil, torunlarınızın torunlarını da düşünerek projeler hazırladık ve bu vizyona uygun çalışacağımı vaat ediyorum. Bizim projelerimizin hepsinin ayakları yere basıyor. Projelerimizin hepsi uygulama kabiliyeti olan, finansman kabiliyeti olan projeler." 

Yavuz Kurt'a yaptığı ziyaretlerde, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ali Özyiğit, MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten, Belediye Meclis Üyeleri ve partililer de eşlik etti.

Kaynak: HABER MERKEZİ